Milyenek a Egyesült Állambeli emberek?
Véleményeket várok róluk.
Az én véleményem:Kövér,beképzelt,buta emberek (átlag)
Az USA-ban van egy olyan globális tendencia, hogy az emberek 95%-át szakbarbárnak nevelik, akik profik a szakmájukban, de ezen (és a hobbijukon) kívül gyakorlatilag semmihez sem értenek és rettenetesen buták.
Gyakorlatilag a középiskolában tanulják meg rendesen az általános iskolai anyagot.
Még egyszer: ez a nevelés hatása, nem maguktól ilyenek.
Cserébe viszont több gyakorlati képzést kapnak, mint mi: pl. elemi pénzügyi és háztartási ismeretek, stb.
A szexuális nevelés teljes egészében a szülőkre van bízva, cserébe a vallási nevelés garantált - hacsak nem külön olyan iskolába megy a gyerek, ahol ez nincs.
5% az elit tudósképzés, ők nagyon okosak. De velük nem fogsz találkozni.
Ja: és elég erős központi akarat van arra, hogy ezt mi is átvegyük - de a magyaroknál ez azért nem lehet tökéletes, mert sokkal nehezebb körülmények között élnek, ahol azért kell az ész, különben könnyen meghalsz.
A lakossag 320 millio, tobb kulonfele etnikumbol epul fel egy nagyon sokszinu tarsadalom.
Irod :
"Az én véleményem:Kövér,beképzelt,buta emberek (átlag)"
Van egy erzesem hogy csak egy jot szitkozodni akarsz, nem veve eszre hogy amit irtal mint "Az én véleményem " az ugyanugy passzol a Te kis falud/varosod lakossaganak egy szamottevo szazalekara.
Nem regen jartam arra, lattam eleg "Kövér,beképzelt,buta ember "t
Soknak egy csomo foga hianyzott, es elszabott konfekcio oltonyokben olcso cipokkel a labukon dicsergettek a nagy europai kulturajukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!