Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Milyenek a Egyesült Állambeli...

Milyenek a Egyesült Állambeli emberek?

Figyelt kérdés

Véleményeket várok róluk.

Az én véleményem:Kövér,beképzelt,buta emberek (átlag)

2016. márc. 8. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom bejártad az USA-t és laktál is mindenfele (Nem, ha New Yorkban voltál, akkor nem jártad be Amerikát..).
2016. márc. 8. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Jól látod.
2016. márc. 8. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy rettentően összetett a társadalom kultúrálisan meg mindenhogyan. Buta lecsúszott prolik Magyarországon is bőven vannak. Sőt az EU-ban Magyarország a legelhízottabb ország (!). USA-ban sem nagyobb az elhízottabbak aránya, csak aki elhízik, az gyakran marhára elhízik.
2016. márc. 8. 21:06
 4/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Az USA nagyon multikulti hely, nem lehet őket kategorizálni. Az én amerikai ismerőseim intelligensek, karizmatikusak, nagyon barátságosak, közvetlenek és nagy patrióták is.
2016. márc. 8. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Az USA-ban van egy olyan globális tendencia, hogy az emberek 95%-át szakbarbárnak nevelik, akik profik a szakmájukban, de ezen (és a hobbijukon) kívül gyakorlatilag semmihez sem értenek és rettenetesen buták.

Gyakorlatilag a középiskolában tanulják meg rendesen az általános iskolai anyagot.

Még egyszer: ez a nevelés hatása, nem maguktól ilyenek.

Cserébe viszont több gyakorlati képzést kapnak, mint mi: pl. elemi pénzügyi és háztartási ismeretek, stb.

A szexuális nevelés teljes egészében a szülőkre van bízva, cserébe a vallási nevelés garantált - hacsak nem külön olyan iskolába megy a gyerek, ahol ez nincs.

5% az elit tudósképzés, ők nagyon okosak. De velük nem fogsz találkozni.

Ja: és elég erős központi akarat van arra, hogy ezt mi is átvegyük - de a magyaroknál ez azért nem lehet tökéletes, mert sokkal nehezebb körülmények között élnek, ahol azért kell az ész, különben könnyen meghalsz.

2016. márc. 9. 03:55
 6/7 anonim ***** válasza:

A lakossag 320 millio, tobb kulonfele etnikumbol epul fel egy nagyon sokszinu tarsadalom.

Irod :

"Az én véleményem:Kövér,beképzelt,buta emberek (átlag)"

Van egy erzesem hogy csak egy jot szitkozodni akarsz, nem veve eszre hogy amit irtal mint "Az én véleményem " az ugyanugy passzol a Te kis falud/varosod lakossaganak egy szamottevo szazalekara.

Nem regen jartam arra, lattam eleg "Kövér,beképzelt,buta ember "t

Soknak egy csomo foga hianyzott, es elszabott konfekcio oltonyokben olcso cipokkel a labukon dicsergettek a nagy europai kulturajukat.

2016. márc. 9. 04:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Amennyire én látom nagyon célratörőek, egy-két dolog fontos nekik, azokat akarják nagyon jól csinálni. Kedvesek, de igazából felszínesek.
2016. nov. 16. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!