A temetések délelőtt vannak általában?
Figyelt kérdés
Egyik rokonunk meghalt, jövő héten temetik, jól tudom, hogy a legtöbb temetés délelőtt szokott lenni hétköznap?2016. márc. 7. 20:48
1/5 anonim válasza:
Az a helytlől függ. Minálunk és a környékünkön rendszeresen délután vannak.
Nem emlékszem, lett volna-e délelőtt.
Nagy városokban esetleg, mert ott aranyszabály a 8 óra munka, 8 óra pihenés,...
2/5 anonim válasza:
Faluhelyen általában délután, hogy az esti torig ne kelljen várni még sok órát. Városban délelőtt is, mert egy városban a lakosságszám miatt többen halnak meg annál, hogy minden nap csak egy temetés legyen. Egyszerre meg nem rendeznek temetést (hacsak nem közöset), hogy ne legyen olyan, hogy valamely mindkettőben érintett esetleg az egyiken nem tud részt venni a másik miatt.
3/5 anonim válasza:
Ezt érdekes olvasni, mert nálunk mindig délelőtt volt. A "tor" pedig ebéd volt.
(Budapesti vagyok és református)
4/5 anonim válasza:
Én pesti vagyok, nálunk is szinte mindig délelőtt vagy kora délután volt. Talán leginkább azért, hogy a tor után a vidéken élő rokonaink is emberi időben haza tudjanak menni, és tudjanak elég időt maradni.
5/5 anonim válasza:
Nagyon változó szerintem. Paptól is függhet, hogy mikor vállalja el. Nálunk délelőttől délutánig vegyes. Papámat még nyáron délelőtt temettük, pedig falusiak vagyunk. Szóval a település méretétől nem mindig függ, meg hát ha jól tudom a családnak is van némi beleszólása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!