Milyen emberek élnek Szombathelyen és Zalaegerszegen?
Szia, én mind a két helyen éltem! És őszintén szólva az egyik kutya a másik eb..van mind a kettőnek előnye a másikkal szemben, de ahogy mondani szokás, amit nyersz a réven, elveszted a vámon. Eredetileg zalaegerszegi vagyok, onnan mentem Szombathelyre, de hamar tovább is álltam. Egyik se szebb a másiknál, szerintem. Bár kifejezetten rondának sem mondanám...aki valamelyikre is azt mondja hogy ronda, az nem járt még Miskolcon. Na, az ronda.
Munkalehetőség talán Szombathelyen több. De az albérlet ott jóval drágább. (Szhely: 75, Zalaegerszeg: 55, NAGYON alsó hangon..+rezsi) Élet szerintem egyik helyen sincs több, én legalábbis, míg Szombathelyen éltem, és mindig este hat felé mentem át a főtéren, olyan érzésem volt, hogy mint a filmekben, mindjárt átfúj a szél előttem valami zacskót, vagy hasonlót, annyira nem volt ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!