Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Milyen emberek élnek Szombathe...

Milyen emberek élnek Szombathelyen és Zalaegerszegen?

Figyelt kérdés

2016. márc. 3. 13:30
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia, én mind a két helyen éltem! És őszintén szólva az egyik kutya a másik eb..van mind a kettőnek előnye a másikkal szemben, de ahogy mondani szokás, amit nyersz a réven, elveszted a vámon. Eredetileg zalaegerszegi vagyok, onnan mentem Szombathelyre, de hamar tovább is álltam. Egyik se szebb a másiknál, szerintem. Bár kifejezetten rondának sem mondanám...aki valamelyikre is azt mondja hogy ronda, az nem járt még Miskolcon. Na, az ronda.

Munkalehetőség talán Szombathelyen több. De az albérlet ott jóval drágább. (Szhely: 75, Zalaegerszeg: 55, NAGYON alsó hangon..+rezsi) Élet szerintem egyik helyen sincs több, én legalábbis, míg Szombathelyen éltem, és mindig este hat felé mentem át a főtéren, olyan érzésem volt, hogy mint a filmekben, mindjárt átfúj a szél előttem valami zacskót, vagy hasonlót, annyira nem volt ember.

2016. ápr. 1. 21:37
 12/13 anonim válasza:
11-esnek szó szerint igaza van a zacskó kapcsán, ugyanis Szhely sztem elég szemetes város, ráadásul talán Mo legszelesebb városa. Ezenkívül az utak, járdák épületek eléggé elhanyagolt állapotban vannak. Szívesebben élnék Zegerszegen, de ott meg az állásfelhozatal nagyon gyenge.
2016. máj. 8. 11:29
 13/13 anonim válasza:
Szombathelyről tudok csak nyilatkozni. Szerintem itt rengeteg a sznob és a buta ember. Ráadásul sablonosok, unalmasak. Mindenki ugyanúgy néz, nem igen látok egyedi stílusos embert, csak divatmajmokat. Egyetemre is egyre kevesebben jönnek ide. Szórakozásra kevés lehetőség van. Javarészt diszkók vannak, kocsmákba meg tinik járnak vagy lecsúszott trottyosok. Koncertek ritkán vannak értékelhetőek. Ami pozitívum az a csónakázó tó, tényleg szép, hangulatos, illetve még a Savaria karnevál, ami nekem tetszik. De igazából ennyi.
2016. aug. 15. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!