Milyen emberek élnek Szombathelyen és Zalaegerszegen?
Hol jobb élni és miért?
Mi a különbség a kettő város lakói között?
18 éves vagyok,Szombathelyre költöztünk,egy keleti nagyvárosból. Csúnya város,nincs semmi,a város nagy része falura emlékeztet. A belváros kihalt,mindenki ausztriában dolgozik,oda jár iskolába. Nagyon kevés üzlet van,mindenhol csak optika,fogászat,ékszeres (az gazdag vén osztrákoknak). Gyakran esik az eső,fúj a szél. Nekem egy nagy csalódás.
Az emberek nem kedvesebbek,mint bárhol,kinevetnek,hogy tájszólásod van,aztán ők beszélnek tanyasiasan. Szórakozóhelyek nem nagyon vannak,rengeteg fiatal falunapra,és útszéli kocsmákba jár szórakozni. Dög unalom.
60 év fölött tökéletes,de én a középiskola után megyek innen,ahogy tudok.
Bocsi,az előbb elküldte,hogy 18 :)
Igen,a szüleim számára is csalódás. Nem tudom,hogy hol fejlődik,mert nem látszik. A főtéren kívül nincs semmi a városban. Csúnya épületek,lepukkant víztorony,összefirkált emlékmű,a városháza is csúnya. Nyilvánvalóan kinek a pap,kinek a papné.
Egyszerűen leírtam a magánvéleményemet,mert van tapasztalatom,és tudom,hogy milyen máshol.
Nyugodt,csendes rész,nem háborgat senki sem. Akkor jó,ha családod van,nem vágysz nyüzsgésre,csak arra,hogy reggel munka,este haza. Arra tökéletes. De igazából minden nagyváros messze van,és ez a nagyon vidékies élet nekem nagyon nem fekszik.
Ezer éves múlt oké,de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Hát onnan,hogy az osztálytársam a közelgő hentesfesztivált,falunapokat várják,hogy berúghassanak mint az atom. Suliban azt hallom,hogy "egész hétvégén pálinkát ittam,meg bürkét ettem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!