Mért van az h a videojáték/gépfüggők el vannak ítélve de a többi szenvedély beteget mindenki lesz@rja?
Pl társadalmilag elfogadott ha valaki droggal alkohol él.
V napi 15 órát log az FB-n, de ha videojátékkal múlatja az idejét már rögtön mennek a megbélyegzések h szűz meg élettelen...
Igaz h kevesebb embert ölnek meg évente mint az ittas vezetők még is álladó cikizés tárgyai.
"Pl társadalmilag elfogadott ha valaki droggal alkohol él."
Ha valaki alkalmanként iszik vagy kipróbálja a drogokat, az még esetleg, de a drogfüggőket és alkoholistákat legalább annyira elítélik, mint a számítógépfüggőket.
Az első válaszolónak teljes mértékben igaza van!
(Egy "átlag" ember a mai világban már sok mindent kipróbál)!
Nem vagyok álszent ,alkalmanként szoktam inni ,illetve próbáltam már ki tudatmódosítókat...
Igazából a hangsúly a MÉRTÉKEN van!
Hidd el egyik sem vezet semmi jóra ha mértéktelenül csinálod (szesz,drog,videójáték...) Agyilag "lebénít"!
Olyan mint ha mindennap a kedvenc ételedet ennéd 1éven keresztül! (Elveszíti a varázsát)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!