Hogyan reagálnál, ha azt látnád kiírva, hogy "A WC-kefe használata ingyenes! "?
Figyelt kérdés
Megsértődnél, nevetnél vagy egyet értenél? Munkahelyen, iskolában, közös albérletben (olyanban, ahol háromnál többen laknak együtt).2016. febr. 28. 03:58
1/10 anonim válasza:
Leesne az arany gyűrű az ujjamról .
2/10 anonim válasza:
Visszakövetelném az eddig befizetett összeget.
3/10 anonim válasza:
Szerintem jópofa, remélném, hogy szükség esetén mindenki él a páratlan lehetőséggel! :) 26/L
4/10 anonim válasza:
Egyet értenék. A budit kitakarítjuk magunk után, legyen az akár egy benzinkút pöcéje, akkor se hagyom ott rosszabb állapotban, mint ahogy találtam. Akinek ezt ki kell írni, annak régen rossz.
5/10 anonim válasza:
Sokszor látok ilyet. És mindig meglepődök, hogy ez másoknak ennyire nem alap, hogy ki kell írni.
6/10 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy sokszor a WC kefe olyan állapotban van, hogy öklendezik tőle az ember, ahogy úszik a kis kakalében.
7/10 anonim válasza:
Fizetnék csak azért is! fuck the system
8/10 anonim válasza:
..ha lenne egy jóállapotú wc kefe, annak örülnék..
pláne, ha a wc mellett lenne egy bidé is..annak mégjobban.
csakhát ha a kefét nem használja valaki, az nem is tudja mi az a másik csésze..
9/10 anonim válasza:
Én nevetnék egyet rajta, mert én nem vagyok olyan proli, hogy ne használjam nagydolog után a kefét. És ez egy jópofa megközelítése annak, hogy a proliknak célozgassanak...
Nálunk is kirakott az egyik csaj a lánywc-re a melóhelyen vicces meme-es képeket (pl. Star Wars-ost meg Uncle Sam-est).
Inkább az a durva, hogy felnőtt embereket erre figyelmeztetni kell közösségi tereken.
10/10 anonim válasza:
Kinek nem inge.. Nálunk csodálatos ábrák, kiírások vannak a mellékhelyiségnél ill. bent, de nyilván akinek nem megy a célzás, annak az olvasás, ábrák értelmezése is problematikus, tehát az ehhez hasonló feliratokban sem a lehetőséget látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!