Jobb kéz kés, bal kéz villa. Akkor is így illik fogni az evőeszközt ha balkezes vagy?
Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 15:46
1/13 anonim válasza:
Elvileg igen, de ha neked így túl nehéz, akkor minden további nélkül használhatod öket fordítva is - csak arra kell odafigyelni, hogy tásaságban a melletted levövel ne akadjatok össze.
2/13 anonim válasza:
Vannak, akik így, vannak, akik fordítva használják.
3/13 anonim válasza:
Meg kell tanulni, akkor is ha balkezes vagy. Neked könnyebb a dolgod, hiszen a jobbkezeseknek még nehezebb feladat, hogy a villát bal kézzel használják. De meg kell tanulni és ami még fontosabb: begyakorolni. Vagyis otthon is úgy egyél, amikor nem lát senki sem. Úgy válsz rutinossá és társaságban már nem kell kínosan figyeljél ilyesmire.
4/13 anonim válasza:
Nem.
Ha balkezes vagy, akkor nem jó kényszeríteni ellenkező viselkedésre.
Megteheted, de nem tesz jót neked.
5/13 anonim válasza:
Ha olyan társaságban vagy az illem azt követeli hogy a kés a jobb kezedben a villa a bal kezedben legyen. Mondjuk értem ez alatt hogy protokoll szintű étkezésnél.
6/13 anonim válasza:
bal kezes vagyok ezért én elvböl forditva teritek magamnak, tehát kanál kés bal villa jobb kéz és igy is használom, társaságnál jó sarkat kell választani az asztalnál
7/13 anonim válasza:
A fejére is önteném a kaját, aki ilyent elvárna tőlem.
NEM tudok jobb kézzel vágni, így esélytelen a dolog.
8/13 mi lenne válasza:
no, én két balkezes vagyok. azaz- sajnos első iskoláskoromtól a "tanítnónéni'- büntetett, ahogyan a gusztusa kívánta, hogy JOBB kézzel írjak. elérte. nagyon csúnyán írok jobb kézzel. ballal remekül, szépen, igaz idő igényesebb . -több év tized után. viszont, minden mást, napi dolgok-- balkéz.
9/13 mi lenne válasza:
bocs' a lényeg a kérdésedre: akár hol vagyok, I.o étterem, akár kűlföldön, simán átrakom az evő,- ivó eszközöket.
ne zavartasd magad !
10/13 anonim válasza:
De jó, hogy valakinek ilyen kardinális problémái vannak!
Majd' ha a Viktorunk bevezeti a szükségállapotot, a jegyrendszert, a vagyonelkobzást, a nagyobb terepjárók katonai lefoglalását... akkor izgolj hogy melyik kezedbe fogod a villát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!