Melyik ország a legjobb, legszimpatikusabb számotokra?
Nekem: Németország - a német csapatnak szurkolok a foci VB-n, a német autókat szeretem a legjobban, techno-t, handsup zenét hallgatok, ami szintén Németországból ered, kedvenc sport márkám az Adidas, és még sorolhatnám...
Tehát melyik számotokra legjobb, legszimpatikusabb ország?
Nekem USA.
Állj! Nem, nem a dagadt, üresfejű emberekre gondolok, ami a legtöbb magyarnak eszélye jut az Egyesült Államokról, (mivel javarészt csak azokat a dolgokat vesszük át, amit ott sem a Harvard egyetem professzorainak szántak...)
Az a szép, hogy Amerikában ha hülye, elhízott, kólafüggő ember akarsz lenni akkor jogod van hozzá. De ha törtetni akarsz előre és tanulni, akkor pedig üzleti téren, egyetemek közt, kultúrálisan, meg szinte mindenben világszínvonalat találsz, és senki nem fog téged (se agyonadóztatással, se örökös hőbörgéssel) visszahúzni.
Svédország!! :D Skandináv (északi) országok a számomra legkedveltebbek. Svédeknél maga a nyelv fogott meg leginkább, jó hangzású dalokat találtam anyanyelvükön. Továbbá még a földrajzi környezetük is rendkívül szép szerintem. Az ottani éghajlatbeli viszonyok is tetszenek. IKEA nagycég is svéd például. Nobel-díj alapítója; Alfred Nobel is svéd nemzetiségű, aki ismeretes még, mint a dinamit feltalója. Oktatásrendszerüket is érdekesnek találom.
Sajnos azonban országukat elárasztották a migránsok.. - most ebbe nem is mennék bele, nem kérek vitát - .. de ettől függetlenül, továbbra is egy nagyon igényes és tiszteletteljes nemzetnek gondolom őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!