Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Én vagyok az egyetlen aki...

Én vagyok az egyetlen aki rosszul van egy rágózó ember látványától?

Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 19:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A húgom hangosabban csámcsogva rágózik, mint ahogy eszik. Engem is ki tud kergetni vele a világból, de undorodni nem undorodok tőle, egyszerűen csak zavar, hogy nem tud csukott szájjal rágni. Ugyanilyen, ha valaki csámcsogva eszik, szörnyen fel tud idegelni. Anyukátok nem tanította meg, hogy csukott szájjal eszünk? Ez az alapvető etikett része, nem hiszem, hogy olyan bonyolult lenne. Ugyanez a rágózásnál szerintem.

Tehát nem, nem vagy egyedül. ;)

2016. febr. 13. 08:56
 12/18 Gadácsi válasza:
0%
Én ugy érzem, hogy az van rosszul aki rágózik.A rágózás pótcselekvés.
2016. febr. 14. 10:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Engem alapvetően a rágózás nem zavar, mert ha kulturált, kb. úgy néz ki, mintha vki eszik. Ami zavar, az a rohadt hangos, nyitott szájas csámcsogás, a pukkasztgatás, a rágófújás meg az, amikor valaki elegáns társasági eseményen rágózik.
2016. febr. 15. 23:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Én ugy érzem, hogy az van rosszul aki rágózik.A rágózás pótcselekvés."

Vagy csak nem tud az utcán fogat mosni és nem akar büdös szájjal mászkálni kajálás után? Vagy csak szereti az ízét?

2016. febr. 16. 09:49
 15/18 anonim ***** válasza:
A bagósok jobban zavarnak.
2016. febr. 17. 01:49
 16/18 Zsabenyka válasza:
71%
Nem. Engem is ki lehet zavarni vele a világból. Főleg, ha valaki nyitott szájjal, gusztustalanul, esetleg még hangosan "kérődzik". Tök paraszt dolog. De hát, ahogy enni sem képes jó pár ember kulturáltan, ez ugyanilyen. Vannak dolgok ami kultúrember számára nyilvánvaló. Nem tartozik a nagyközönségre, hogy kinek mi van a szájában. Ha meg még hangos is, na az meg egyenesen taplóság. Ennél csak az nagyobb paraszt, aki mint alkalmazott, a vendég vagy az ügygél szeme láttára teszi ezt. Elég ciki, amikor munkahelyen neked kell elmagyarázni a kedves kollégának, hogy ezt miért ne.
2016. febr. 19. 13:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Üdv, sorstárs, bár nálam ennyire nem durva a helyzet. Inkább az zavar, ha valaki beszéd közben rágózik, hallom, ahogy nyámmog. És a legdurvább számomra a kiköpött meg mindenhova odaragasztott rágógumi látványa. Na, attól hánynom kell, meg attól, amikor a gyerekek játszanak vele, az is undorító.
2016. febr. 24. 08:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak nem te vagy Goh Chok Tong? Szingapúrban ő tiltotta be a rágózást. Ha nem, akkor már ketten vagytok...
2016. ápr. 6. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!