Illetlen viselkedésnek minősül, ha közterületen, teszem azt buszállomás, egy köztéri pad stb. a barátnőm ráül az egyik vagy mindkét combomra vagyis beleül az ölembe?
Nincs vele gond. :)
Sőt!
Köszönöm szépen ,adtál egy jó ötletet ,kedves kérdező! :D
Üdv!
(kort privibe)/F
Hát olyat ,ha majd a barátnőmmel találkozunk és kültéren leszünk + fázik akkor megkérem ,hogy üljön az egyik combomra ,vagy az ölembe mert nem akarom ,hogy megfázon. ;) (tényleg nem akarom ,hogy megfázon. De azért ebbe van egy kis huncutság is. :3 :D ;) )
Üdv megint!
1#
23/F
Ha már annyira kíváncsi voltál rá. :))
Köszönöm a válaszokat! :)
#17. Nos múltkor azért szóltak, mert barátnőm nyakába bújtam és úgy ölelkeztünk, szóval én már nem lepődök meg semmin se. :D
Nagyon jó, hogy minden korosztályból kaptam visszajelzéseket, köszönöm. :)
Tehát akkor egyértelműen eldönthető, hogy ez nem illetlen viselkedés.
A kérdést lezártnak minősítem, bár ha valaki még szeretne hozzáfűzni valamit, vagy elmondani saját válaszát, nyugodtan. :)
16/Fiú
semmi baj nincs azzal, ha az utcán, vagy akár egy buszon az öledbe ül. nekem azzal se látszik probléma, hogy átkarolod a nyakát, de az emberek eltérhetnek. van olyan is, aki prűdebb, ezért máshol húzódnak a határai. ők viszont úgysem félnek szólni, ha gondjuk van valamivel. de emiatt ne zavartassátok magatokat! csináljátok, ami jól esik, főleg ha úgy érzitek, nincs vele gond, ha valaki reklamál, akkor majd kezelitek a helyzetet...
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!