Illetlen viselkedésnek minősül, ha közterületen, teszem azt buszállomás, egy köztéri pad stb. a barátnőm ráül az egyik vagy mindkét combomra vagyis beleül az ölembe?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy elfogadott vagy illetlen viselkedésnek számít az, ha barátnőm mondjuk a buszállomáson beleül az ölembe. Mert ugye ha a saját fenekére ülne le, felfázna. Nem arról van szó, hogy szemből beleül az ölembe és ott, mondhatni "lovagol" rajtam, hanem csak az egyik lábamra a ráül, miközben a két lába az én két lábam közt van, avagy háttal vagy oldalról ráül a két, összezárt combomra, én pedig megfogom a hátát, hogy hanyatt ne essen. Ez illetlen viselkedésnek minősül?2016. febr. 7. 14:19
1/21 anonim válasza:
Nem hiszem. Sőt.
Jó lenne látni ilyet is :D
2/21 anonim válasza:
Nem, sőt sokkal aranyosabb mint azok akik már szinte szopják egy más fejét.
3/21 A kérdező kommentje:
Értem. :) Köszönöm a válaszod. Esetleg megtudhatnám a korod és a nemed? :) Mi (barátnőmmel) 17 évesek vagyunk.
UI.: Megkérnék mindenkit, aki válaszol, hogy a korát és a nemét is írja le a "statisztika" miatt. Köszönöm. :)
2016. febr. 7. 14:40
4/21 A kérdező kommentje:
Mi is szoktunk csókolózni, bár nem szoktuk "szopni" egymás fejét. :D Általában oda szokott bújni hozzám, átkarol a derekamnál én pedig átölelem a vállánál és mikor épp úgy van, akkor adunk egymásnak pár csókot. :)
2016. febr. 7. 14:44
6/21 anonim válasza:
Szerintem nem, ha nem vadultok nagyon.
7/21 A kérdező kommentje:
6. válaszoló. :) Nem lenne itt vadulásról szó, csupán leülne az ölembe, a fent említettek szerint. :)
2016. febr. 7. 15:03
8/21 anonim válasza:
Ha már az öledbe ül, akkor legalább bújjatok össze, és csókolódzzatok... erre írtam, hogy azért ne vaduljatok közben.
9/21 A kérdező kommentje:
Értelek. :)
2016. febr. 7. 15:07
10/21 anonim válasza:
Ne folytasd, már így is feláll :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!