Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért élvezem hogy leugathatok...

Miért élvezem hogy leugathatok másokat ezen a honlapon?

Figyelt kérdés
Szeretek segíteni másoknak sok kérdésben, és szoktam is. Néha viszont idióta kérdéseken vagy válaszokon egyszerűen elborul az agyam és nem bírom tovább. Egyből rányomom hogy új válasz és jól esik hogy beszólhatok nekik meg néha az is hogy szidalmazhatom őket. Néha megbánom egyből miután megírtam, máskor meg csak röhögök rajta. De annyira kiakaszt pl amikor a leghülyébb emberek a legnagyobb szájúak és tiszta baromságokat tanácsolnak a kérdezőnek. A legtöbbször persze hiába ugatom le őket, még nekiállnak feljebb, meg ők akadnak ki. Olyan sok a hülye ember, és ez fáj :((((
2010. márc. 25. 23:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azér' mer' flémelni jó! Punktum.
2010. márc. 26. 03:41
 12/20 anonim ***** válasza:

"...nem kedvelem az ilyen embereket,mert a legtöbbnek csak azért ilyen nagy a szája mert anonim..Ha már "élesben" szemtől szembe menne a dolog sokan csak lapítanának..."

Így van; pont ezért "szeressük" a Zinternetet. Ez egy őszinte közeg. Az emberek szemtől-szemben _mindig_ alakoskodnak, megjátsszák magukat, nem őszinték a másikkal szemben, és akkor is mézesmázosak vele, ha közben a pokolba kívánják, mert hát nem akarják megbántani a mimóza lelkét, és különben is, a "Mondd meg az igazat, betörik a fejed!" mondás itt hatványozottan érvényes. Végül mindenki a fafejt fogja dédelgetni (Ugyan! Nem is nagy a fejed, kisfiam. Eriggy, hozz két kiló krumplit a sapkádban...), az őszintét meg elmondani mindenféle érzéketlen alaknak, holott ők is ugyanazt gondolják a megbántott debilről, mint az őszinte, csak ők alakoskodnak. A másik meg csak szimplán őszinte volt.

Jó dolog, hogy végre van egy platform, ahol bárkinek a fejéhez vághatjuk, mekkora nagy címeres ökör, töltsön be bármilyen elit pozíciót is. Ettől népszerű - többek között - az internet.

Akinek ez nem tetszik, ne járjon fórumokra, ne tegyen fel kérdéseket, ne tegyen kinyilatkoztatásokat. Húzza ki a hálózati kábelt, oszt csókolom!

2010. márc. 26. 03:47
 13/20 anonim ***** válasza:
00.06. Megírnád,hogy hány éves vagy? Szerintem vagy még gyerek vagy hülye.
2010. márc. 26. 07:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Terhes vagy!
2010. márc. 26. 09:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Aha.Pörkölt volt az ebéd nokedlivel.
2010. márc. 26. 16:21
 16/20 anonim ***** válasza:

00.43 vagyok

Akkor, ha nem te, van valahol itt valaki más, aki ilyen durvákat beszól...

Kedvem lett volna azt írni neki, hogy jelezze a pszichiáterének, ideje lenne lecserélni a gyógyszereit, mert a mostaniaknak brutál mellékhatásaik vannak nála. De én nem vagyok ilyen gonosz, hogy megírjam neki, nincs ki a négy kereke. Kapott ő épp elég bajt így is az élettől / a jelek szerint /

:D

2010. márc. 27. 08:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Úristen,hogy ez is milyen egy idióta kérdés!

Segítesz másokon úgy,hogy leugatod őket??

Te neked annyi eszed lehet mint egy marék molylepkének..

Azért te is nyugodtan beállhatsz a hülyék csoportjába,sőt lehetnél a csoportvezető is...Tudod kit sajnálok? az agyrágó bogaraidat..biztos éheznek,mert nálad nincs mit rágcsálni...

( nos? milyen érzés,ha valaki téged ugat le???)

2010. márc. 27. 13:24
 18/20 anonim ***** válasza:
a kérdezőt ne bántsátok, ő is érzi, helytelen dolog leugatni másokat. / Emberi dolog, de isteni érzés :D /
2010. márc. 27. 16:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mivel teljesen névtelen, bárki írhat bármit. Ez van, ilyen bátor hülyék vagyunk :) Csak az nem tetszik, hogy néhányan annyira kiállnak az "igazuk" mellett. Én pl azért vagyok lepontozva, mert nagyon csúnyán összevesztem vérmes kismamákkal, akik azt tanácsolják a 14-16 éves leányzóknak, hogy elvetetni a babát bűn. Persze tanulatlanul, szegénységben felnevelni nem az, amikor pár év múlva minden adott lehetne.. Na mindegy, már megint megy fel az agyvizem, elég volt csak rágondolni :D
2010. márc. 30. 21:49
 20/20 anonim válasza:
Valaki nem tudja a kérdésre a választ és azért teszi fel. De sajna velem is van olyan, hogy imádok bántani másokat. P.l.játékban szoktam, amit sajna élvezek, de máskor megbánom. Velem is volt ilyen. Szerintem a természeted ilyen.
2010. júl. 11. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!