Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért élvezem hogy leugathatok...

Miért élvezem hogy leugathatok másokat ezen a honlapon?

Figyelt kérdés
Szeretek segíteni másoknak sok kérdésben, és szoktam is. Néha viszont idióta kérdéseken vagy válaszokon egyszerűen elborul az agyam és nem bírom tovább. Egyből rányomom hogy új válasz és jól esik hogy beszólhatok nekik meg néha az is hogy szidalmazhatom őket. Néha megbánom egyből miután megírtam, máskor meg csak röhögök rajta. De annyira kiakaszt pl amikor a leghülyébb emberek a legnagyobb szájúak és tiszta baromságokat tanácsolnak a kérdezőnek. A legtöbbször persze hiába ugatom le őket, még nekiállnak feljebb, meg ők akadnak ki. Olyan sok a hülye ember, és ez fáj :((((
2010. márc. 25. 23:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

nem baj

vagyunk ezzel így néhányan

2010. márc. 26. 00:00
 2/20 anonim ***** válasza:
szerintem terhes vagy
2010. márc. 26. 00:06
 3/20 anonim ***** válasza:
kutya vagy!
2010. márc. 26. 00:09
 4/20 anonim ***** válasza:
sztem ez normális, miért foglalkoztat ez ennyire ?
2010. márc. 26. 00:17
 5/20 A kérdező kommentje:
Nemtom, néha félek, hogy rossz embert bántok meg vagy valami :P
2010. márc. 26. 00:37
 6/20 anonim ***** válasza:

Te írtad nekem, hogy hugyozzak a konnektorba? Mert nem tetszett a zene.

Ha nem te voltál, akkor bocs.

:D

2010. márc. 26. 00:43
 7/20 anonim ***** válasza:

Neked jól esik ha leugatnak? beszólnak?Miből gondolod,hogy éppen a te tanácsod a jó? Mi van ha valaki pont a te válaszodtól bórul ki?És mi van ha valaki pont téged tart olyan hülyének???neked ez milyen érzés lenne ha tudnád? Jól esne?

Gondolom nem...

Egyébként én személy szerint nem kedvelem az ilyen embereket,mert a legtöbbnek csak azért ilyen nagy a szája mert anonim..Ha már "élesben" szemtől szembe menne a dolog sokan csak lapítanának...

2010. márc. 26. 00:44
 8/20 A kérdező kommentje:

Nem, nem én tanácsoltam a konnektorost. :)))

Utolsó: hát ja, hát ja... Toleránsabbnak kéne lennem néha lehet. De ki tudja, lehet valaki egyszer mélyen magába néz egy jó nagy anyázás után :) és még én segítek rajta vele. Van aki meg szimplán megérdemli mert akkora egy bunkó.

2010. márc. 26. 00:51
 9/20 anonim ***** válasza:
00:06 te mindenhova ezt írod? Elég fárasztó...
2010. márc. 26. 01:40
 10/20 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele, normális kérdésekre normális választ adok, hülye kérdésekre meg hülyét...
2010. márc. 26. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!