Hogyan szoktatok a vonat WC-ben úgy pisilni, hogy ne menjen mellé?
Azért nem mindig zötyög. De múltkor valaki lepisált ott mindent. Inkább be se mentem. Kibírom hazáig.
A fosás meg remélhetőleg nem jön rám.
Sehogy, mellémegy.
Már az is jó, ha én nem esek el közben.
Egyik kezeddel megfogod a brét, az egyik válladdal az ablaknak dőlsz, a másik kezedet behajlítod, és alkarral megtámasztod magad a szemközti falon. Ez három pontos megtámasztás, ami már azért elég nagy stabilitást ad.
Bónusz, hogy így még hányni is viszonylag nagy biztonsággal lehet.
Én egyébként kábé 15 éve nem utaztam vonaton, szóval nem tudom, most milyen állapotok uralkodnak. Akkoriban volt, hogy komplett fosás volt rászáradva papírral együtt a csésze belsejére, amely amúgy is gyakorlatilag fekete volt az ürüléknyomoktól, a padlóborítás meg cuppogott a húgytól (alá volt szivárogva). Volt olyan is, hogy valaki telibehugyozta a fűtőtestet, az meg csutkára feltekerve okádta a penetráns, egyhetes karbamidszagot, borzalmas volt. Gondolom azért ma már ez is javult azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!