Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan szoktatok a vonat...

Hogyan szoktatok a vonat WC-ben úgy pisilni, hogy ne menjen mellé?

Figyelt kérdés
Állomáson nem lehet, különben pedig annyira zötyög, hogy nem lehet egy helyben megállni benne.
2015. dec. 29. 18:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Leülsz? Zum Beispiel, vagy Shaolin mélyállásban is hugyoztam már. Hát nem tudom, hogy hogy nézhetett ki, de biztos beteg volt. :D
2015. dec. 29. 18:02
 2/13 A kérdező kommentje:
18:02 : Szerintem nincs ember, aki arra ráülne...
2015. dec. 29. 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
ha senki nem ül rá akkor valszeg tiszta nem? :)
2015. dec. 29. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Hívjál SűrítettLevegő-nek, de amúgy csak azért mondod, mert nem volt nekem még IBS-ed. Azaz, Irritábilis Bélszindrómád, ami olyan, hogy random valamikor, bármikor begörcsöl a hasad és neked most fosnod kell fél perc múlva. Hidd, akkor még az ablak is opció. Bár tény, hogy én Ausztriában élek és itt a vonatok olyanok, mint amilyennek lenniük kell, de akkor is!
2015. dec. 29. 18:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindig zötyög. De múltkor valaki lepisált ott mindent. Inkább be se mentem. Kibírom hazáig.

A fosás meg remélhetőleg nem jön rám.

2015. dec. 29. 18:35
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Sehogy, mellémegy.

Már az is jó, ha én nem esek el közben.

2015. dec. 29. 20:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kezeddel megfogod a brét, az egyik válladdal az ablaknak dőlsz, a másik kezedet behajlítod, és alkarral megtámasztod magad a szemközti falon. Ez három pontos megtámasztás, ami már azért elég nagy stabilitást ad.

Bónusz, hogy így még hányni is viszonylag nagy biztonsággal lehet.

Én egyébként kábé 15 éve nem utaztam vonaton, szóval nem tudom, most milyen állapotok uralkodnak. Akkoriban volt, hogy komplett fosás volt rászáradva papírral együtt a csésze belsejére, amely amúgy is gyakorlatilag fekete volt az ürüléknyomoktól, a padlóborítás meg cuppogott a húgytól (alá volt szivárogva). Volt olyan is, hogy valaki telibehugyozta a fűtőtestet, az meg csutkára feltekerve okádta a penetráns, egyhetes karbamidszagot, borzalmas volt. Gondolom azért ma már ez is javult azért.

2015. dec. 29. 23:37
 8/13 anonim válasza:
95%
Mellémegy. Nem csak neked, mindenkinek szerintem. Ez még nem is baj, de amikor váltókörzeten vágtat a vonat 120-al és térdtől lefelé végighugyozod a lábadat. Na az már baj.
2015. dec. 30. 13:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Utaztál már tengerjáró hajón, kompon? Én kamionos vagyok, hat évig Svédországba jártam, nagyon sokat utaztam kompon akkor. Zuhanyoztam úgy, hogy az egyik faltól a másikig csapódtam, úgy hánykolódott a hajó. És a dolgunkat is így kellett ilyenkor végezni...
2015. dec. 31. 16:25
 10/13 anonim válasza:
én volt hogy az állomáson szartam is senki nem veszi észre rögtön . de amugy abban a pici fülkében a lábaidat a falhoz nyomod és már stabil vagy.
2015. dec. 31. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!