Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha sportmelltartóban teszek...

Ha sportmelltartóban teszek ki magamról képet akkor nézhetnek engem r**ancnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Találtam a neten egy képet egy lányról és megtetszett a kép stílusa.Szeretnék magamról csinálni egy ilyen képet de a lányon sportmelltartó van (alatta persze rendes melltartó)

Ha egy ilyen képet feltöltenék magamról Facebookra, nevezhetnem r**ancnak vagy k**vának?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :)

2015. dec. 26. 12:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget :)

Harcművészetet tanulok és imádom amit csinálok :) csak sokszor megkaptam hogy nem vagyok túl nőies abban a ruhában amit emiatt a sport miatt viselni kell.Csak meg akartam mutatni hogy abban a ruhában igenis nézhet ki jól egy lány :) és sikerült is elérnem a kívánt eredményt :D beismerték a srácok hogy nem volt igazuk és a kép nem lett túl hivalkodó.

Akit érdekel írjon üzenetet és elküldöm neki a képet.

2016. jan. 1. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!