Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Azok, akiket az iskolából...

Azok, akiket az iskolából csak látásból ismerek maximum és bejelölöm ismerősnek facebookon, furcsán nézhetnek rám?

Figyelt kérdés

Mert bejelöltem pár olyant felsőbb évfolyamokból, akikről tudom, hogy kik ők, a nevüket tudom, de még sose beszéltem velük, meg nem is vagyunk köszönő viszonyban se. Emiatt mit gondolhatnak rólam?

16/F

2013. ápr. 10. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát én biztos hogy nem jelölnélek vissza, az ISMERŐS szó nem azt jelenti hogy néha látjuk egymást, hanem hogy valamilyen szinten ismerjük is. Ezzel magadat égeted mert úgy jön le hogy mániákusan gyűjtöd az ismerősöket hogy népszerűnek tűnj, mert nem vagy az.
2013. ápr. 10. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:
csomóan ezt csinálják, nem fura de én nem jelölm vissza őket csak ha csaj xDD
2013. ápr. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!