Óvónénik kaphatnak Mikulás csomagként piperecsomagot?
Az egyesnek igaza van.
Inkább pia,bonbon,...
Mi a baj a piával????
Nem házi páleszre gondoltam.
Álljon meg a fáklyásmenet! Semmiféle NÉNIK és BÁCSIK nem kapnak semmit Mikulásra. Óvónénik sem. Mikuláskor csak a gyerekek kapnak.
Az óvónéniket fel lehet köszönteni pedagógusnapkor és az óvódai év végén. Olyankor illik is. Esetleg még nőnapra is. De Mikulásra?
Nem értem mi folyik itt újabban. A másik kérdező meg ballagási bankettet akart rendezni szalagavató alkalmából.
Tényleg ennyire nem fontos ma már, hogy melyik ünnep miről szól, és mik a szokásai?
Szerintem is csak a gyerekeknek hozzon a Mikulás csomagot. (Nálunk az óvóda egy mikulásünnepségen ad is gyerekeknek, persze a szülők befizetéséből, ezért is furcsa lenne "visszaadni".)
Az óvó nénik és dadusok meg kapjanak Karácsonyra olyasmit, aminek te is örülnél a helyükben (csoki, tea, gyerek által készített érzelmes apróság) vagy fogjatok össze a szülőtársakkal és rakjatok össze egy közös zsákot vagy adjatok egy nagyobb ajándékot (pl. utalványt) opcionálisan és anonímen begyűjtve a hozzájárulásokat, ne kerüljön senki se kellemetlen, se verseny- vagy kényszerhelyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!