Fekete humor / rasszista humor területén hol van nálad a jóízlés határa?
Buszmegállóban áll egy néger bácsi, mellette egy rakásszar.
Pistike nézegeti mindkettőt, majd odaszól a bácsinak: hé uram, a társa összeesett.
Nekem ez még belefér, mondjuk 25éve hallottam.
És ha magyarokról van ilyen vicc?
Gheorhe Funar, Kolozsvár polgármestere haza utazik Bukarestbõl. Ploiesti környékén hírtelen huppanás. Megkérdi a sofõrjét, mi történt. - Elgázoltunk egy macskát. - Sebaj, csak haladjunk. Brassó környékén újabb huppanás. - Mi történt? - Elgázoltunk egy kutyát.
- Sebaj, csak haladjunk. Marosvásárhely környékén úgyszintén huppanás. - Elgázoltunk egy magyart. - Sebaj. Tolass hátra, aztán elõre, tolass hátra, aztán elõre.
Jobban sajnáltam a viccedben az állatokat...
Valószínűleg azért, mert a vicceddel nem az a baj, hogy magyarozós, hanem az, hogy egy vacak vicc.
Nálam nincs határa,de eddigi viccmeséléseim során azt vettem észre hogy a normális embereknél a halott kisbabás viccek jelentik "Azt a bizonyos" határt.Ezeknek általában 3 vége szokott lenni:
-megölik a kisbabát
-megerőszakolják a kisbabát
-megeszik a kisbabát
mondok is példát mindháromra
-Mi a különbség 100 halott kisbaba és egy ferrari között?
-???
-Ferrari nincs a garázsomban
-Mit kapsz ha elkezdesz pengével vafdosni egy kisbabát?
-???
-Erekciót
-Mi a különbség egy alma és egy kisbaba között?
-???
-Az almát nem dugod meg mielőtt megeszed.
Ha ezeket elmondod egy bármilyen korú,foglalkozású,nemű személynek,az lesz legalább az esetek 80%-ában a reakció hogy "B@zmeg Te beteg vagy".
Tapasztalat...
De sok embernél már egy mezei zsidó vicc is kicsapja a biztosítékot.
pl.:Honnan tudjuk hogy a Télapó nem zsidó?
-???
-Onnan hogy ő lefelé megy a kéményben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!