Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Normális, hogy a gitár magánta...

Normális, hogy a gitár magántanárom egész órán facebookozik, illetve nem is nagyon figyel, csak ha harmadjára szólok neki?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, aláírom, hogy dögunalmas lehet neki velem foglalkozni, de k..rvasz..r érzés, hogy ott kínlódok, vörösödik a fejem, ő pedig facebookozik, és annyit mond, hogy jó lesz. Néha odanéz, kijavítja, amit csinálok, és ennyi. Minden gitártanár ilyen?
2015. okt. 12. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia! Én is nyelvet tanítok, mint te, de a zene sem áll tőlem távol, én zongoráztam sokáig. A zongoratanárom egy tündéri idős úr volt, aki soha az életben nem vetemedett volna arra, hogy mással foglalkozzon lecke közben. Még akkor nem volt facebook, de nem nézett tévét/olvasott újságot, semmi. Nem, egyáltalán nem normális, amit csinál.

Én a saját óráimon is elzárom a gépet/telefont, és a diákkal is eltetetem, mert annak bármilyen leckeóra keretein belül semmi keresnivalója.

És nem a pénz miatt, hanem alapvető udvariasság, hogy nem veszem semmibe a másik embert, aki velem van, hanem rá figyelek.

Az ilyen ember fásult, életunt, lexvrom tablettát szed, és ez megmérgezi mindennapjait, emberi kapcsolatait. Ugyan kivel facebookozik, amikor a vele egy légtérben lévő hűs-vér embert csak díszletnek nézi? A népszerűség illúziójába burkolózik, miközben a személyes kapcsolatai rosszabbak egy LOL/WOW függő kockáénál.

Szégyen.

Az ilyen nem tanár. Egy tanár megszeretteti a tárgyat a diákjaival, és segít, ahol tud.

2015. okt. 17. 20:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, 26/L voltam :)
2015. okt. 17. 20:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ neked is! Ez a hónap ki volt fizetve, de inkább már nem megyek hozzá, mert annyira elvette a kedvem a gitározástól, hogy lehet, ha még pár alkalommal elmegyek, kidobom a gitárt, és hagyom az egészet. Találtam egy új tanárt ismerős ajánlására, nála novemberben kezdek, remélem, jó lesz.
2015. okt. 21. 14:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha előre fizetnék, akkor meg a helyedben pláne szóltam volna, hogy nem ezért fizetek, velem foglalkozzon. Biztosan nem hagytam volna csendben, hogy egy hónapig a facebookozzon az óráimon.
2015. okt. 22. 13:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos türelmes típus vagyok, reméltem, hogy idővel csak abbahagyja:S
2015. okt. 23. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!