Normális, hogy a gitár magántanárom egész órán facebookozik, illetve nem is nagyon figyel, csak ha harmadjára szólok neki?
Szia! Én is nyelvet tanítok, mint te, de a zene sem áll tőlem távol, én zongoráztam sokáig. A zongoratanárom egy tündéri idős úr volt, aki soha az életben nem vetemedett volna arra, hogy mással foglalkozzon lecke közben. Még akkor nem volt facebook, de nem nézett tévét/olvasott újságot, semmi. Nem, egyáltalán nem normális, amit csinál.
Én a saját óráimon is elzárom a gépet/telefont, és a diákkal is eltetetem, mert annak bármilyen leckeóra keretein belül semmi keresnivalója.
És nem a pénz miatt, hanem alapvető udvariasság, hogy nem veszem semmibe a másik embert, aki velem van, hanem rá figyelek.
Az ilyen ember fásult, életunt, lexvrom tablettát szed, és ez megmérgezi mindennapjait, emberi kapcsolatait. Ugyan kivel facebookozik, amikor a vele egy légtérben lévő hűs-vér embert csak díszletnek nézi? A népszerűség illúziójába burkolózik, miközben a személyes kapcsolatai rosszabbak egy LOL/WOW függő kockáénál.
Szégyen.
Az ilyen nem tanár. Egy tanár megszeretteti a tárgyat a diákjaival, és segít, ahol tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!