Mi az a tuti csíny, amivel az biztos igazgatóiba kerül vki?
Figyelt kérdés
olyan, amivel nem okozok anyagi kárt, és nem (nagyon) bántom meg a tanárt,de azért mégis..
valami jó beszólás,óra alatt? csíny?
2010. márc. 13. 18:56
1/11 anonim válasza:
gyerek, a TV ezzel van tele... házirend megsértése, és már ott is vagy... vagy az iskolán kívül... ilyen hülyeséget kérdezni, a szüleid helyében megneveltelek volna inkább normálisan.
2/11 anonim válasza:
Ha a tanár nem bántódik meg nagyon, akkor nem küld igazgatóiba...
Ha intőt akarsz akkor késs sokat... x késés után repül az igazgatói intő
3/11 A kérdező kommentje:
elsejére tervezünk vmit, és ezért kérdeztem, mit NE! amiért odakerülnénk, azt nem csináljuk..azt hittem világos-.- :)
2010. márc. 13. 19:08
4/11 anonim válasza:
Gyújts rá az udvaron, vagy verj meg valakit.
L18
5/11 anonim válasza:
nem elég világos, ugyanis pont az ellenkezőjét kérdezted, bocs.:D
6/11 anonim válasza:
Csinálj bombariadót. Bomba nem kell csak felesleges riadó, ami miatt kiürítik a sulit és kihívják a rendőrséget és végig keresik az épületet, kutyákkal meg mindennel. A mobilt le fogják nyomozni, aztán visznek az igazgatóiba.
De a rendőrségen is vesznek tőled ujjlenyomatot, szóval annyira nem nagy buli. Legalábbis nálunk így volt. Haverom megcsinálta, nem bírt magával...
7/11 anonim válasza:
sztem jobb ha telefonfülkéből hívjátok fel a sulit. :d
8/11 anonim válasza:
De ha fülkéből hívja fel nem biztos, hogy ki tudják deríteni ő volt így nem kerül az igazgatóiba. Márpedig ő azt akarja.
9/11 anonim válasza:
Tudjátok mennyibe kerül a rendőrségnek egy kiszállás? Azt bizony mind kifizettetik anyuval meg apuval, ha rájönnek, sőt, picit is bevarrják, ha elmúlt 14.
10/11 anonim válasza:
Szerintem, verd ki órán. Vagy, verd ki másnak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!