"Alkoholproblémáim" vannak, mit tegyek?
Kérdező! Imádlak! :-D Szerintem nem gáz, sőt! Más példát vehetne rólad! :-)
Nekem van egy hasonló ismim, ő sem iszik alkoholt, és mindig mondja a táraságban, hogy neki a cola, meg ezek az alkoholjai, amitől ő ugyanúgy jókedvű, stb. :-D Szóval elvicceli az egészet, nem csinál belőle problémát (mert nem is az). Nyugodtan mondd, hogy neked nem kell, legyél rá büszke! :-)
20/L
Köszönöm a kedves válaszokat, nagyon jól esett, hogy sok hasonló gondolkodású ember van. Sajnos ritkán találkozok ilyenekkel, de ezek után sokkal nagyobb bátorságom lesz felvállalni magamat.
Utolsónak: azért aggódom, mert itthon szűk családi körben is mindig gond van abból, hogy nem iszom alkoholt, állandóan megkapom, hogy ne hisztizzek, húzzam le azt az egy poharat az ünnepelt tiszteletére, ha másnál vagyunk akkor meg előtte megkapom, hogy amit felszolgálnak abból mértékkel, de mindenből venni kell, legyen akár pia akár kaja, nyafogásnak nincs helye vendégségben. Ezek után csodálod, hogy tartok attól, hogy a barátaim reakciójától tartok? Hiszen még a szüleim és a rokonaim sem fogadnak el, pedig már megszokhatták volna régen, hogy ilyen vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!