Van egy lány, most költöztek haza Belgiumból, és meg akarom őt lepni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mindíg azt hajtogatja, hogy mennyire hiányzik neki Belgium. Arra gondoltam, hogy áthívom, előtte feldíszítem a szobámat, hogy "Belgásabb" legyen.. DE nem jut eszembe semmi, eddig annyi, hogy zászló, Belga virágok.. Ebben kérném a segítségeteket, valami ötlet?2015. aug. 12. 01:26
1/4 anonim válasza:
Belga Csoki.
2/4 anonim válasza:
Azért ne dőlj azonnal be, nem hiányozhat annyira Belgium, csak felvágós. Mert látja, hogy te nem tudsz semmit Belgiumról. Kérdezd meg tőle, miért minden belga pedofil ?
3/4 A kérdező kommentje:
Naaa, aztmnodta csak az arabok azok.. :DD.. de nekem ennyi jutott eszembe, egy két- ötletet még adhatnátok. :)
2015. aug. 12. 17:07
4/4 anonim válasza:
Gyumolcsos vagy barmilyen sor :) Sajtok :) Csoki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!