Ha valaki aukción megnyer tőletek egy cipőt, átadnátok mocskosan?
Figyelt kérdés
Nyertem egy internetes aukción egy csizmát, amit amikor csomagoltam ki, megdöbbenve láttam, hogy potyognak a talpából a sárdarabkák... most ehhez mit szóljak? Adjak negatívat? Amúgy minden rendben lenne az üzlettel, nem is értem, hogy hogy csomagolhatta be így az eladó. Vagy én vagyok túl kényes?2010. márc. 4. 16:38
1/8 anonim válasza:
Illet volna azért megtakarítania.Az nem olyan időigényes munka ...
2/8 anonim válasza:
Ne adj negatívat ha más renben zajlot,csak tegyél megjegyzést rá.
4/8 A kérdező kommentje:
Eddig minden rendben volt, most írtam neki egy smst, hogy legközelebb erre azért figyeljen, gondoltam lezárom ennyivel. Erre azt írta, hogy "A használt cipő talpa piszkos.", semmi bocsánatkérés. De ez nem piszkos, hanem sáros volt ráadásul.
2010. márc. 4. 17:03
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy mezítláb is viselte a gennyes, üszkös, fekélyes talpán :>
Na jó, csak poén.
6/8 anonim válasza:
Semlegesnél jobbat nem adnék, az biztos.
7/8 anonim válasza:
Ebben az esetben már csak semleges!
8/8 anonim válasza:
Semleges, és írd oda, hogy ezért. Szerintem ilyet nem illik csinálni.
Amúgy már velem is volt hasonló, mosatlanul, cigiszagúan küldte a ruhát, amit vettem....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!