Miért jó ez bizonyos munkahelyeken/iskolákban?
"Ez nem kedv kerdese, egyszeruen nem vagy alkalmas ra. en is csak azert nem vagyok Bill Gates mert nincs kedvem hozza."
Nem vagyok tuskó.. Azonban köszönöm, hogy ezt megelőlegezted nekem. Ha nagyon akartam volna akkor ilyen irányba megyek tovább (nem vagyok egy rossz képességű egyén:))
Viszont miért olyan hihetetlen számodra, hogy valaki nem abban a világban él ahol te? Engem ilyen szintű korlátozások nem érhetnek és kész.
"en is csak azert nem vagyok Bill Gates mert nincs kedvem hozza."
Az ilyen sarkított, túlzó példálózás sem vall értelmes emberekre...
Ha olyan munkakorben vannak, ahol ugyfellel is kell idonkent kapcsolatot tartani, akkor alap, hogy mi a haszna.
Masik dolog, hogy az ilyen munkahelyeken ezzel egyfajta legkort is teremtenek, hogy mindenki "professzionalisan" van feloltozve - ez egy uzenet kifele meg befele is, hogy 'ez egy mennyire professzionalis hely", ami az ott dolgozokra is hatassal van (kire jobban, kire kevesbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!