Mit csináljak, hogy bosszantsam a felső szomszédokat?
tedd fel a rádiót 1 magas polcra vagy jó magasra minél közelebb hozzájuk és úgy "hallgasd"
ha téged zavar vegyél füldugót:D
vagy amikor hangoskodnak ütögesd a plafont seprűvel, vagy éjszaka közepén :D az tuti felidegesíti őket, főleg ha tudod hogy hol a hálószobájuk,és ottcsinálod
Hello !
Nem tanácsot írok, hanem a történetünket: 3 éve költöztünk mostani lakásunkba egy pénteki napon. Szombaton este 9-től hb kezdődött fölöttünk. ....és éjjel 1 után el is tudtunk aludni. Másnap de. felmentünk a párommal, és kértük, legközelebb kicsit vegyenek vissza, mert a gyerekeink a buli vége után sem tudtak aludni. Azt válaszolták, hogy igyuk le magunkat. A párom bombát akart venni, de nekem volt egy ötletem. 3 hét múlva újabb bulit kezdtek este 8-kor. Gyerekeinket elvittük párom szüleihez, mi pedig 2 üveg előzőleg erre a célra vásárolt itallal felmentünk. Röviden: jót buliztunk velük. Azóta majdnem minden bulijukra meghívnak, azokat többnyire nem otthon tartják. Néha elmegyünk, az évi 2-3 bulijukat, amiket otthon tartanak, simán kibírjuk velük.
Most gondoljátok végig, mi lett volna, ha pia helyett puskákat viszünk.
Én a békés megoldások híve vagyok. Kivétel: a pénzügyi és gazdasági világot rombadöntő usa-t szeretném belökni a Mariana-árokba. Segítetek ??
Gondoltam arra is hogy lenyúlom a számláikat!
Vagy megtudom a telszámát, és felhívom, amikor alszik, és ezt a számot nyomatom be beki fúl hangon!
Vagy! Elvitetem apósommal a gyereket, és beszélek a szomszéd nénikkel, hogy mi a tervem, és előre is elnézést kérek, és fúl hangon fogom ezeket a zenéket nyomatni!
Állítólag pincérként dolgoznak, és van amikor éjjel, azért zajonganak éjjel, mert készülnek a melóba, de attól mi még aludnánk, és amikor csend van nappal akkor tudom hogy alszanak, és benyomatom fúl hangon a zenét!
Hmm... Nekem van egy jobb ötletem. Ne azt a számot nyomasd be nekik,hanem ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=uFooDZ7GrC0
Vágd ki belőle a káromkodós részeket,és gépről nyomasd be nekik!
Amúgy 20:10 voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!