Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A Bajcsy kórházban tényleg...

A Bajcsy kórházban tényleg verik az emberek a liftet, amiért sokáig jön?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm ezt mesélte, eléggé meglepődtem, mert Győrben is ugyanolyan, hogy van 3-4 lift és vagy negyed órát kell várni, mire felér az egyik, ráadásul időnként megáll olyan helyeken is ahol senki nem száll ki vagy be. Eddig még nem láttam senkit, hogy dörömbölt volna az ajtón. A Bajcsyban ez a szokás, ez eléggé nevetséges szerintem? Hát igen, a pestiek már csak ilyenek és gondolom a többi kórházban is ez megy ott...

2015. máj. 19. 20:17
1 2
 11/16 anonim válasza:
Hosszú. :D
2015. máj. 20. 20:33
 12/16 A kérdező kommentje:
bunkó pesti
2015. máj. 20. 20:44
 13/16 Shai-Hulud ***** válasza:

és bunkó győri.

:-DDD Szerintetek ennek van értelme??? Egymásnak estek, mint két kisgyerek.

2015. máj. 20. 21:16
 14/16 anonim válasza:

Dehogy :D Én jól szórakozom. :D

Egy megyeszékhelyen és egy kisvárosban töltöttem az összes nyári szünetemet. Igy aztán utoljára 7 évesen zavart ez a mentalitás. Akkor tanultam meg nevetni rajta. Nem is tehettem mást közel 15 nem budapesti unokatestvér mellett :) Amúgy az akkori legnagyobb budapestbunkózók ma mind vagy itt élnek :D

2015. máj. 20. 21:52
 15/16 A kérdező kommentje:
én is el vagyok. Nekem csak annyi, hogy megvan a véleményem a városodról és lakói többségéről. 100-ból 98 tipikus pesti, ami nem sok jót jelent. Fölényesek
2015. máj. 21. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:

"Fölényesek"

Téged olvasva van miért. Írom ezt Szegedről.

2015. jún. 13. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!