Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha valakinek nincs szülővárosa...

Ha valakinek nincs szülővárosa, az baj?

Figyelt kérdés
Legszívesebben letagadná a hivatalosat is és úgy gondolja nincs szülővárosa. Ez baj? Mert ismerek ilyeneket

2015. máj. 3. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hiába tagadná le "legszívesebben", minden hivatalos papíron és okmányon szerepelnie kell a születési helynek és évnek.

Ez utóbbit sok nő is "legszívesebben" letagadná vagy megváltoztatná, de ez okirathamisításnak minősülne, még ha jogilag ez a kifejezés nem is ezt takarja.

2015. máj. 3. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
ilyen nincs, valahol születnie kellett
2015. máj. 3. 22:43
 3/6 A kérdező kommentje:
de én úgy értettem, hogy gyűlöli azt a várost ami a személyijében van és akkor azt mondja h nem tekinti azt szülővárosának. Értitek?
2015. máj. 4. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
az ő dolga, nem az alapján építem az emberi kapcsolataimat, hogy ki hol született. ha tényleg komoly problémák állnak a háttérben, akkor megpróbálnék neki segíteni, de ha ez csak felesleges a részéről, akkor, ha közelebbi barátja lennék, megmondanám neki, hogy egész egyszerűen csak gyerekes, amit csinál
2015. máj. 5. 02:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy így értetted.

Lehet, hogy valami nagy csalódás ért azon a helyen, ahol születtél, de ez nem azt jelenti, hogy "nincs szülővárosod", ez csacsiság. Nem a városnév vagy a város okozta azt, hogy megutáltad azt a helyet, hanem a benne élő emberek egy csoportja, ugye?

Ez a csalódás vagy bánat egy idő után enyhülni fog. Ettől függetlenül, nem vagy arra ítélve, hogy ott éld le az életedet, ahogy tudsz, menj el máshova.

Ettől még hivatalosan nem változtathatsz azon, hogy ott születtél. Egy idő után ez úgyis elveszti a jelentőségét.

2015. máj. 5. 07:51
 6/6 A kérdező kommentje:
ajj én nem szó szerint értettem. Nem azért utálom amiért ti gondoljátok ez egy külön történet xddd
2015. máj. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!