Illendő-e egy étkező embert kézfogássál köszönteni?
Figyelt kérdés
Erre a kérdésre pontosan tudom a választ, de sokak véleményét szívesen és köszönettel fogadom. Példa egy helyzetre: Olyan étket fogyaszt egy adot szamély, amit az etika szabájai szerint puszta kézzel illendő elfogyasztani.2010. febr. 21. 15:24
11/20 anonim válasza:
nem Tudom (egyébként kis t), ha ez örömet okoz Önnek - hadd legyen egy kis felsőbbrendűségi érzése
mindenesetre én se nem nyújtanék kezet, se nem fogadnám azt
12/20 A kérdező kommentje:
A tisztelet jelét használtam!
"Megtiltom, hogy meghajolj és elnyomni enged magad" (Seneca)
2010. febr. 21. 15:57
14/20 anonim válasza:
az Istenre kérem, gépeljen egy kicsit lassabban, és körültekintőbben!
15/20 A kérdező kommentje:
Vége!
2010. febr. 21. 16:06
16/20 anonim válasza:
Húúúúúúúúú, de jó ez a Seneca idézet!
17/20 anonim válasza:
Elnézést kérek öntől, de kifejezném véleményem az ön által felhozott témában.
Őszinte véleményem mondatja ezt velem, miszerint az ön által meghatározott esetben én egy fejbiccentéssel letudnám a kézfogást!
18/20 anonim válasza:
Szabadjon megjegyeznem, hogy a "letudnám" szó élesen elüt mondata többi részének stílusától, azaz oda nem illő. Meglátásom szerint.
20/20 anonim válasza:
Ez a kárdás vicces. Mindenki tudja, hogy ilyenkor nem fogunk kezet. És ez a "belekötök mindenbe" is röhejes. Ha nem tetszik a válasz, ne kérdezz. :) TE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!