Kézfogással el lehet kapni az AIDS-et?
Figyelt kérdés
Meg olyat is hallottam hogy szabad levegőn gyorsan elpusztul.Az mennyi idő?2011. jún. 4. 10:39
1/8 anonim válasza:
Kézfogással nem lehet!!! Nem tudom mennyi idő alatt pusztul el!!! Csak sperma, hüvelyváladék, vér és anyatej útján terjed!!!
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi idő alatt pusztul el a levegőn, de ez a betegség nemi úton és vérrel terjed.
Tehát még a csókolózástól sem lehet elkapni. (Elvileg. Ha mondjuk mindkettőtöknek vérzik a fogínye közben vagy egyéb extrém helyzet jön létre, akkor igen.)
Kézfogással nem terjed, ebből következik.
Vérvétellel, véradással, ha bármilyen módon fertőzött vérrel érintkezel, vagy nemi kapcsolatba kerülsz egy hordozóval, akkor kaphatod el.
Nem kell mindenkivel gumikesztyűben kezet fogni, de máshoz azért nem árt a védőruha.
3/8 anonim válasza:
Ha mindkettőtöknek csurog a vér a kezéből kézfogáskor, akkor igen. Egyébként nem.
4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha pl. izzad a keze?(De ez csak egy példa.)
2011. jún. 4. 11:26
5/8 anonim válasza:
Attól nem. Mindkét kézen friss vágott seb kell, hogy egyáltalán felmerüljön a lehetősége.
6/8 anonim válasza:
Ejj, ekkora hülye kérdést. Ha nem vagy kézvérzős, akkor nem.
7/8 anonim válasza:
Ennyi erővel azt is kérdezhetném,hogy ha véres egy kicsit a keze és nem veszem észre,kezet fogok vele,utána meg eszek?! Így el lehet?
8/8 anonim válasza:
Pontosítok az előző kérdésemen: Tehát,vagy véres vagy vizeletes a keze,és úgy fogunk kezet,utána meg eszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!