Illetlenség, ha a mobilomat úgy veszem fel, mikor hívnak, hogy nem mutatkozom be, csak annyit mondok, h "igen, tessék "?
nem, hisz a mobil a tiéd, aki hív, az tudja kit és miért hív. vezetékesnél család miatt kellett konkretizálni hogy mégis ki vette fel (apa-fia anya-lánya).
soha nem mutatkozok be, csak ha idegen hív, és akkor is csak utólag.
Nem illetlenség, de én, ha ismeretlen hív, akkor mindig bemutatkozom.
Ez egy gesztus, és nem kerül semmibe. Én rettentő kényelmetlenül érzem magam, magam, ha azt hallom, hogy:
- Igen tessék.
Tudja, hogy nem ismerem, és ilyenkor a mobil esetében is bizonytalan az ember...
" Én rettentő
kényelmetlenül érzem magam"
Miert? Mondd el hogy ki vagy, kit keresel. A hívott fél ezután fog bemutatkozni. Ha akar. Mert egy telemarketingesnek pl lehet nem is fog vagy egy téves hivasnál.
Érthetetlen ha valaki forditva gondolja.
" Ez egy gesztus, és nem kerül
semmibe."
Csak azt hiszed, hogy értéktelen. Az informacio mindig érték. Ha van egy nagy adatbázisod névvel és telefonszámmal valamint hang alapján egy életkor becsléssel az nagy érték lehet.
Ehhez elég lenne ha mindenki úgy állna hozzá mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!