Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan érjem el, hogy bajnokna...

Hogyan érjem el, hogy bajnoknak hívjanak mit csináljak ezért?

Figyelt kérdés

Úgy képzelem hogy mikor bemegyek valahová mindenki előre köszön: Szeva bajnok és azt mondják egymásnak nézd itt a bajnok itt a bajnok.

Nem sportolok meg semmi csak úgy jólesik az embernek ha felnéznek rá.

2015. ápr. 6. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Feküdj be az elmegyógyintézetbe, ott a betegek szoktak asszisztálni egymásnak az ilyen agymenésekhez.
2015. ápr. 6. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem lehet nevet változtatni, be kell adni egy kérvényt, és fizetni valamennyit érte, de ha a neved ez lesz, lehet hogy lesz aki így szólít majd. Másik ötlet, hogy csináltass pólókat, amin elöl-hátul rajta van hogy "bajnok vagyok", nem tudom ennek mennyire lenne foganatja.
2015. ápr. 6. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még annak sem köszönnek így ki megérdemelné.
2015. ápr. 6. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak pici eltérés, és könnyen elérheted: Ez is csak bajnak van itt! Te is csak bajnak gyütté!...
2015. ápr. 6. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Ennek mi értelme lenne?
2015. ápr. 6. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk állj neki valamit sportolni és legyél benne bajnok? :D
2015. ápr. 6. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kezd azzal, hogy megtalálod a megfelelő rovatot.

A mentális zavarok, sekélyes szellemi színvonal kezelése nem a Szokások és etikett rovatba való.

Gyógykezelésedet addig kellene elkezdened, amíg nem lesz belőled ön- és közveszélyes elmeháborodott, vagy miniszterelnök.

2015. ápr. 6. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én meg annak örülnék, ha bíboros úrnak szólítanának. Nem vagyok pap meg semmi ilyesmi, csak jólesne.

Még nem jöttem rá, mit kell tenni ennek érdekében, de ha rájövök, feltétlenül szólok neked!

2015. ápr. 6. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő excellenciás. Nagyságos úr. Kegyelmes úr. Felség. Sőt, ami a legjobb lenne: - Jó reggelt miniszterelnök úr, hogy tetszik ma lenni? Bár az államfő titulus se lenne rossz.
2015. ápr. 6. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!