Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért nem segítenek az emberek...

Miért nem segítenek az emberek azon, akire rájön az utcán a hányás? Csak elfordulnak, meg se kérdezik, hogy jól van-e, hívjanak-e mentőt, stb.

Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:

félnek, hogy lehányják őket.

velem nem történt hasonló.

2014. nov. 23. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
Normális ember nem hány az utcán,segítsen a gusztustalan állaton a radai rosszseb.
2014. nov. 23. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Mert részegnek hiszik.
2014. nov. 23. 17:36
 4/8 A kérdező kommentje:
A terhes nőre is jöhet hányinger. Szóval ez általánosítás, hogy részeg hányhat csak.
2014. nov. 24. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Minek esik teherbe,aki nem bírja?

A gusztustalan disznajából jön ki a babfőzekék alul felül,egyhetes madártejjel vegyítve,szerintem az ilyet le kéne sittelni közízlés,és utcakép megrontása miatt!

2014. nov. 24. 18:02
 6/8 A kérdező kommentje:
De egy gusztustalan, visszataszító ember lehetsz, kedves utolsó. Biztosan odavannak érted a nők...
2014. nov. 26. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Milyen hozzáállás már ez, hogy ,,minek esik teherbe aki nem bírja"? Szerinted, tudja előre, hogy, hogy fogja bírni?

Kérdező: Az emberek általában azért mennek el egy hányó ember mellett, mert:

1, tényleg részegnek hiszik és félnek tőle

2, undorodnak, és félnek,hogy valami vírus és ők is elkapják.

Én ezt gondolnám, attól még nem tartom helyesnek, hogy ennyire nem törődnek egymással az emberek. Nekem mondjuk 1x előfordult, hogy hánynom kellett az utcán nyáron mikor elkapott egy vírus. Leszálltam a buszról, akkor kavarodott fel a gyomrom, de hazáig nem bírtam ki. Én speciel bebújtam egy bokor mögé, hogy senki se lásson meg lehetőleg. Szerencsém volt, hogy egy kihalt utcán történt, ahol kibírtam addig, amíg elment előttem az a 2 ember, akik leszálltak a buszról. Vélhetőleg senki nem látta, szerencsére utána teljesen jól lettem, és nem kellett segítséget kérnem. Viszont azért én ha látnék valakit, hogy rosszul van és senki más nem segít neki, megkérdezném, hogy ne hívjak -e segítséget. Ez a körülményektől, attól is függ, mennyire látszik betegnek az illető.

2016. máj. 2. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy általában nem segítenek. Egyszer rosszul lettem a suliban, befulladtam (ez olyan, amikor nem kapsz levegőt), és elindultam haza, de buszon például senki sem adta át a helyét (nem mintha nem lett volna mindegy, hogy ülök-e), de többen furcsán néztek meg elfordultak inkább, meg elálltak mellőlem. Volt, aki még ki is röhögött.
2017. febr. 28. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!