Mennyire illik megkérni ügyfeleket, hogy belépéskor töröljék meg a lábukat?
Vannak sértődékeny emberek és olyan szánalmasok is, akik felsőbbrendűnek hiszik magukat.
Döntsd el, hogy szigorúan üzletelsz, vagy barátkozol is...
Vagy mindig felmosol szónélkül...
Az a te magán bajod, hogy lakásban van az irodád is.
Hozzád ügyfelek mennek és nem vendégek.
Ők nem azt érzékelik, hogy lakásba lépnek, hanem azt, egy irodába.
A családod átszokik benti cipőre, papucsra, akármire.
Bármelyik ügyfélszolgálatra, irodába belépünk, illik lábat törölni. Az elvárásod tehát teljesen jogos.
Viszont erre külön figyelmeztetni az ügyfelet, az már elég kínos, mindkét fél részére. Olyan, mintha amiatt kéne szólni, hogy húzza le maga után a vécét...
Talán egy táblát lehetne kitenni, hogy "Kérjük a lábtörlőt használni! Köszönjük!" vagy valami hasonlót.
Nyugodtan megkérheted rá őket, legfeljebb elvesztesz néhány taplóbb ügyfelet, akik rossz néven veszik, hogy lábat kell törölniük belépés előtt. Hogy mennyit, az erősen függ az ügyfélköröd felépítésétől és az általad használt hangnemtől, továbbá némileg függ egy sor egyéb tényezőtől. Hogy ez neked megéri-e, azt már neked kell tudnod.
Tényleg az lenne a leghumánusabb, ha kiírnád egy jól látható, A4-es lapra az ajtóra, amit az előttem szóló írt. Vagy még egy megoldás, hogy veszel néhány futószőnyeget, és azokat teríted le oda, ahol topogni szoktak az ügyfeleid. Esetleg kapcsolatba lépsz lábtörlő-biztosító céggel, hogy biztosítsanak az irodád számára lábtörlőket, amit 1-2-3 naponta vagy hetente kicserélnek, a használtat pedig kitakarítják.
Szerintem nem illik.De az nagy illetlenség,ha nem törli le.
Nem tudsz mit csinálni,az utánuk való takarításon kívül.
Hát ez elég komoly amiket itt olvastam. Szerintem lábat törölni alap és abból hogy letorlik e az emberek a lábukat tisztán látszik az itteni válaszokból!
Mindenki megsértődik ha raszolnak mert parasztok és rájönnek hogy taplok de ezt rád vetítik mert ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!