Kérnék jó tippeket arra, mit "tegyünk" azzal az emberrel aki heti szinten mindig ugyan oda rakja, magyarul ide nagy wc-zik az emeletünkre. Mi a jó fenét lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
Kb. 4 hónapja megy ez. Ez egy 10 emeletes épület és a 6. és 5. emelet között a lépcső aljára wc-zik, mindig ugyan oda....Én a 6. emeleten lakom, és pont az imént értem haza, s ahogy kiléptem a liftből rögtön megcsapta az orrom ez a förtelmes bűz ismételten...
Rohadtul unom, hogy mi szedjük össze, mivel takarító nem takarít itt feljebbi emeleteken, utána egész nap képtelen vagyok enni, mert rögtön elhányom magam az élmény miatt amibe részem volt. Arra gondoltam valami leleményes szöveget ragasztanék ki a "bejáratott" helyéhez, vagy mi a jó fenét tudnánk csinálni ezzel az embernek nem mondható élőlénnyel.
2015. febr. 16. 11:56
11/13 anonim válasza:
majdnem biztos, hogy nem egy szerencsétlen hajléktalan, mert az ott végzi,ahol éri a szükség - nem következetesen a 6.emeleten!!
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó én is erre gondolok, hogy nem hiszem hogy ide járna kintről a hajléktalan és mindig ugyan oda csinálna, egyébként a wc-zést a reggeli órákban csinálja, ma reggel 9kor elmentem itthonról nem volt semmi szag, 11kor hazaugrottam és akkor éreztem, azaz 9 és 11 között járt itt, az illető tudhatja hogy nem nagyon vagyunk itthon a szomszéddal ilyentájt.
2015. febr. 16. 23:06
13/13 anonim válasza:
ez így nem fog menni, hogy hazaugrálsz! egy borzalmas kitolás a 6. emeletiekkel -amit rendőrnek kéne kezelni. Kamera, feljelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!