Miért nem adják meg a nők a tiszteletet az öreg férfiaknak?
Szerintem meg azért van így mert a társadalmunk erősen nőközpontú ha ezt egy öreg nénivel csinálná meg egy férfi mindenki fel lenne háborodva az általam leírt esetnél senki sem háborodott fel.
Másik eset egy bevásárló központban a női takarítók bemennek a férfi wc-be takarítás címszó alatt, de gondoljátok el mekkora patália lenne ha férfi takarítók ugyanezt megcsinálnák a női wc-be !
Én férfi vagyok, és nem mindig engedem őket előre. Ez van. Főleg, amikor járógipsz volt a lábamon, hiába néztek úgy. Az a baj tudod, hogy az öregek sem szentek ám. Vonaton általában meg szoktam kérdezni, hogy szabad-e a hely. Általában pont az öregek nem reagálnak rá semmit, csak felnéznek, aztán annyi.
Persze ha valaki alig tud menni, az más, de azért nem minden öreg ilyen.
1. Már megint egy általánosító kérdés.
2. A társadalmunk enyhén szólva nem nőközpontú.
Nem nőközpontú?
Sorold fel az érveidet én is felsorolom az ellenérveimet.
"Szerintem meg azért van így mert a társadalmunk erősen nőközpontú"
Na most akkor ezen kívül nem is fogsz más választ elfogadni? Ezért kár volt feltenni a kérdést.
"Nem nőközpontú?
Sorold fel az érveidet én is felsorolom az ellenérveimet."
Nem sorolom. Ez nem vita tárgya. Körülbelül olyan, mintha kétszáz éve Amerikában kellett volna bizonygatnom, hogy a társadalom nem négerközpontú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!