Bunkóság lenne, ha nem mennék el az iskolai szerenádra?
Milyen okból kifolyólag? Egyébként szíved joga, de az osztályfőnöködnek nem hiszem, hogy jól esne...
Egyébként nagy buli, legalábbis a miénk az volt annak idején :)
Én kihagytam, és nem vesztettem semmit!
Mellesleg az osztályfőnökömet is utáltam, meg majndem az egész osztályt is..
Sziasztok, köszi az eddig válaszokat!
Azért nem szeretnék, mert nagyon rossz osztályom van, a fiúk bunkók, a lányok p*csák. Pár osztálytársam van csak, aki normális, de velük sem igazán jövök ki, csak úgy elvagyunk. Őszintén szólva már év eleje óta számolom vissza a napokat, nagyon várom az érettségit.
Igazából az a része nem érdekel, hogy egyszer van ilyen, a szalagavatóra sem mentem el. Nemcsak én, sokan mások sem. Csak arra gondoltam, hogy ugye ez egyfajta köszönet a tanároknak, és hogy bunkónak fognak tartani, mert nem megyek el, csak hát őszintén szólva a tanáraim sem a voltak a legjobbak, nem érzem úgy, hogy bármit is meg kellene köszönnöm nekik. Ha nem járnék magántanárokhoz, akkor beletojhatnék az egész érettségibe.
Az osztályfőnök meg nem is tanít, és nem is tanított sohasem. Nagyon bensőséges kapcsolat alakult ki így a 4 év alatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!