Ti hogy szoktátok kitörölni a feneketeket?
Négy négyzetet tekerek le először, utána hármat.
Addig amíg szükségesnek érzem.
Én másfélszer tekerem körbe a kezem, szóval asszem egy törlés 4 kocka. Extrém körülmények között persze ez változhat, pl. hasmenésszezonban ennél többel nyúlkálok oda csak. Máskor meg előfordul, hogy nem is lenne szükség a vécépapírra, mert olyan tökéletes állagú a cucc :D Ez lenne az ideális amúgy.
Meg aztán vannak olyan emberek, akiknél a bidé dívik, és nem tartanak papírt otthon ilyen célból, tehát látogatóban ezt a módszert kell alkalmazni. Némileg takarékosabb megoldás talán. Sosem kell kétségbe esned, hogy elfogyott a papír, ráadásul több időt szentelsz az ügynek, nem jön rád öt perc múlva az úton megint, esetleg munkába menet.
Mindenesetre a legjobb segédeszköz vécézéshez egy sámli, mindenkinek melegen ajánlom a használatát, aki nem akar aranyeret kapni.
"a legjobb segédeszköz vécézéshez egy sámli"
Hova tegyem a sámlit, hogy használjam? Komolyan érdekel, aranyér témában.
Amúgy én 2-3 kockát tépek, és nem tekerem, csak összehajtom. Addig ismétlem, amíg el nem tűnik a vonalkód a papíron.
én 4 kockát szoktam letépni egy törléshez
ha bogyók jönnek ki, akkor elég egyszer törölni és full tiszta :D
ha kolbász, akkor valamikor 2 tekercs wc papírt elhasználok :S ...
Sosem értettem, hogy valaki miért tekeri körbe a kezén. Mert ugye, ha úgy törlöd, akkor csak a papír felével dolgozol, mert a másik fele a kézfejed oldalán van. Ez pocsékolás :)
Amúgy én általában 3 kockát tépek egyszerre, és 3-5 alkalommal törlöm meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!