Szoktátok néha azt érezni, hogy egyszer csak mindenkinek veletek van baja?
Figyelt kérdés
Elég jól elvagyok az emberekkel, általában mosolygós vagyok, és mindenkivel beszélgetek kicsit, ha csak kilépek az utcára. De néha van olyan, mint pl. ma is, mintha mindeni ellenem fordult volna, vagy mintha leprás lennék. Ez miért van? Így hozta a csillagállás, vagy ilyenkor az én fejemben működik valami másképp? Már pár napja érzem, hogy az egyik viszonteladómnak, mintha valami baja lenne velem, és ma mikor bementem a többi kis megszokott boltjaimba, már ott is úgy éreztem, mintha valami gond lenne. ma valahogy senki nem volt olyan kedves, mint szokott lenni. Máskor is volt már ilyen napom, ilyenkor nem szívesen megyek már emberek közé. Ilyenkor velünk van a baj? Mert nem létezik, hogy egyszerre csak mindenkinek rossz napja legyen.2014. dec. 10. 14:48
1/2 anonim válasza:
Simán lehetnek rossz napjaik, főleg amilyen időket élünk jelenleg. Sorra húzzák le a rolót a különböző boltokban, szóval akármi lehet.
Mindenesetre baj nincs veled, csak lehet túl nagy az elvárásod mások felé. Nem baj, hogy mosolygós vagy, sőt, csak ebben az országban az a jó, ha búval b*szott vagy. Igaz sajnos megvannak az okai, mindenki elvan a maga problémáival.
2/2 A kérdező kommentje:
1. Igazad van, viszont érzem, hogy az egyik viszonteladómnak valami baja van velem, de nem tudok rájönni, hogy mi az oka. Lehet, már nem is akarnak tőlem rendelni, de jó lenne ezt valahogy megtudni. Az baj, hogy én az ilyesmit megérzem.
2014. dec. 12. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!