Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mennyire gáz, ha azonos nemű...

Mennyire gáz, ha azonos nemű haver vagy rokon meglát téged véletlenül meztelenül?

Figyelt kérdés

Történt már veled ilyesmi?

Kellemetlenül érezted magad?

2014. dec. 6. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
függ attól, hogy kicsoda. ha az idősebb generáció (szülő, nagybácsi, nagyszülő stb.) látna meg, az zavarna, ha a velem azonos korúak (unokatesók és társaik), az egyáltalán nem. Ne keress benne logikát. :)
2014. dec. 6. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Semennyire. Persze hogy tortent.
2014. dec. 6. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:
42%

Még soha nem zuhanyoztál egy közös uszodai tusolóban?

Soha nem cseréltél ruhát úgy, hogy mások is voltak a szobában? Miért lenne gáz egy azonos nemű valaki előtt levetkőzni, legyen az ismerős, ismeretlen, rokon vagy haver?

2014. dec. 6. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy egy màsik nemű?:P
2014. dec. 6. 19:14
 5/9 anonim válasza:
94%

Én nem tartom kínosnak, nekik is ugyanolyan van mint nekem, nem...? :) Rokon előtt biztosan nem zavartatnám magam, barátnők előtt sem hiszem. Így jöttünk a világra, ilyen közegben nem érezném magamat feszélyezve.

23/L

2014. dec. 10. 11:29
 6/9 anonim válasza:
Nagyon.
2017. febr. 12. 16:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem most lett egy olyan haverom, akivel simán vagyunk meztelenül egymás előtt.
2021. ápr. 6. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem kell ahoz véletlen, hogy meg lásdon. Haverok előtt simán le vetkőzök, át veszem az alsómat is. Vagy edzős fiúk előtt is, és a táborokban a közös zuhanyzásnál úgy is látjuk egymást meztelenül.

Egyáltalán nem kellemetlen, sőt, ez lenne szerintem a természetes, hogy a saját nemed előtt, simám le vetkőzöl meztelenre. Mivel ugyam az van neki is ott mint neked.

2021. okt. 7. 05:27
 9/9 anonim válasza:
Unoktesómnal régen együtt gyúrtunk. Utána zuhanyzó? Töktermészetes. Most két lányukkal (14,17) nálunk vannak minden második nyáron mi meg náluk. Gyerekeink (15,18)fennt mobiloztak, az övéikjel dumáltak. Ént lent vártam a fejemre az ágyban. Ő autómatikusan meztelenül jött ki a fürdőszobából és u.tes. felesége épp a konyhában volt és meglátta. Nejem nevetve elnézést kért, de T.-ke nyugtatta, hogy semmi baj. Még dumáltak is! Másnap a kis "sűrű" formás T.-ke már egyszál pólóban ült le este dumcsizni, hogy ő már pizsiben van. Majd kiesett a szemem.Egyből szóltam nejemnek, hogy ne már... Vedd csak fel a babydollt. Ő meg lejött úgy hogy tök meztelen volt alatta!!!(hát nincs mit szégyellni) Bámultak is mosolyogva, de lazán jót beszélgettünk.
szept. 23. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!