"Azt hiszed hogy jobb vagy nállam? "
Megfigyeltem hogy egy-egy magabiztosabb hozzászólást vagy véleményt rend szerint követ valami ilyesmi reakció!
Vajon tényleg ilyen stabil egyesek önértékelése, vagy pont ellenkezőleg, gyenge és így próbálnak valahol érvényesülni?!
Ha versenyezni akarunk másokkal, miért választjuk sokszor a könnyebb utat, hogy inkább lehúzzuk, lehülyézzük őket, ahelyett, hogy mi próbálnánk fejlődni és felnőni hozzájuk?
(És itt nem az okoskodó ripacsokról beszélek, hanem aki tényleg vágja az adott témát)!
Aki fórumozik, van internet kapcsolata, tehát nincs elzárva az informálódástól, tehát nem lehet mondani hogy esélye sincs fejlődni!
Kíváncsi vagyok, írjatok mi a véleményetek!:)
Mert a "jól hangzó, üres mondatokkal" is lehet vitát nyerni, ha az ellenfél - képzettsége ellenére - nem tud velük mit kezdeni, nem megfelelően reagál. Kérdés hogy mi a cél. Valljuk be: a viták többségében nem a kölcsönös tanulási folyamat a lényeges, hanem hogy ki "nyer". Az ember "nyerni" akar, érvényesíteni a befolyását és az akaratát.
Tompa foggal is lehet halálos sebet ejteni, ha azonnal torokra mész.
Nácizós kommenthez csak annyit, ezt mindig, ismétlem,MINDIG okkal mondják valakikre, akik nem épp a közjóért dolgoznak, hanem csak egy jól elkülöníthető szélsőséges elveket valló, erőszakra hajlamos és kirekesztő réteghez tartoznak!
A harmadik kommentelővel tudok azonosulni leginkább!
Szóval nem az számít, hogy hogyan győz, csak győzzön!
Az a mondat tetszett a végén :D!
Félelmetesen kifejező!
Uccsó emberke!
Szabadidőd sok, eszed kevés(legalább a nyelvtanod jó, de az nem ment meg...), főleg hogy fönnakadsz egy elgépelésen!:D
Máskor a kérdésre koncentrálj, és ne vessz el a részletekben!
Szerintem az emberek így adják ki magukból a felgyülemlett feszültséget. Élőben nem merik megtenni, így viszont, interneten, sőt, ezen az oldalon név nélkül, úgy érzik, mindent szabad. Talán maguknak sem vallják be, de jó érzés nekik szidni a másikat, ettől "tökösnek", keménynek, néha okosabbnak érzik magukat a másiknál. Hát igen, így könnyebb "nyerni", mintha gondolkodnának is valami értelmes válaszon. :)
Sajnos vannak ilyen emberek... :/
Egyébként tényleg, az a furcsa, hogy sokszor meg is nyernek így egy-egy vitát... Ellennem is "nyertek" már így; például amikor megkaptam levélben, egy teljesen ismeretlen embertől, akivel akkor váltottam másodszor levelet, hogy zsidó, cigány, sőt még ribanc is vagyok, a szám tátva maradt, hogy ilyen bunkó, ostoba emberek is vannak, ráadásul bevallom, vérig is sértett, és nem tudtam, de nem is akartam válaszolni. :/
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!