Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Érdekel titeket, hogy ma van...

Érdekel titeket, hogy ma van a Holokauszt emléknapja?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 16:12
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Nem tudtam hogy a napja van, de engem nem irritál a Holokauszt, és mindig meg tudok döbbenni az emberek kegyetlenségén. Akár Kosovo, akár, zsidóság, stb..

Nem baj ha emlegetik, szörnyű dolog volt!

Csak hogy itt nem a megemlékezés a cél ez tisztán látszik, hanem a hatalomba maradás, a pozíciók megtartása szilárdítása, amit a világon mindenütt igyekeznek kifejteni, mert van egy balos csengése, egy kabát ami mindent eltakar ha kell. Egy pajzs, ha valamit nem szabad beemelni a köztudatba, amivel mindig lehet ellen támadni, ami a választásokon mindig jól jön, mindig ki lehet játszani, mozgósítani, ajánlatokat tenni és követelni.

Azért nem létezhet Koszovó, Trianon, és semmi más, mert az már forgácsolna.

2010. jan. 27. 17:05
 22/49 anonim ***** válasza:
60%
Nem érdekel, semmi közöm hozzá.
 23/49 anonim ***** válasza:

Nem tudtam hogy a napja van, de engem nem irritál a Holokauszt, és mindig meg tudok döbbenni az emberek kegyetlenségén. Akár Kosovo, akár, zsidóság, stb..

Nem baj ha emlegetik, szörnyű dolog volt!

Csak hogy itt nem a megemlékezés a cél ez tisztán látszik, hanem a hatalomba maradás, a pozíciók megtartása szilárdítása, amit a világon mindenütt igyekeznek kifejteni, mert van egy balos csengése, egy kabát ami mindent eltakar ha kell. Egy pajzs, ha valamit nem szabad beemelni a köztudatba, amivel mindig lehet ellen támadni, ami a választásokon mindig jól jön, mindig ki lehet játszani, mozgósítani, ajánlatokat tenni és követelni.

Azért nem létezhet Koszovó, Trianon, és semmi más, mert az már forgácsolna.

24/49 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem érdekel
 25/49 anonim ***** válasza:
36%

K*rvára leszarom.

Még jó, hogy nem kell érte fizetni...

2010. jan. 27. 17:15
 26/49 anonim ***** válasza:
36%
Eros ketsegeim vannak azzal kapcsolatban hogy ez a dolog hogy "holokauszt" egyaltalan letezett. Tobb bizonyitek pont cafolja a dolgot. Persze az ilyesmi nem kerul bele a "mainstream" mediaba most meg. Az meg hogy folyamatosan az arcunkba probaljak tolni kifejezetten irrital.
2010. jan. 27. 17:16
 27/49 anonim ***** válasza:
37%

17:15

és az a sok kárpótlás??

2010. jan. 27. 17:38
 28/49 anonim ***** válasza:
40%

Ma van tényleg? Idén hányadjára? Tavaly megszámoltam, egy évben 3-szor volt!

Amúgy meg K-Á-R-P-Ó-T-L-Á-S-T! Zikkajl!

2010. jan. 27. 18:09
 29/49 anonim ***** válasza:
45%

Ilyen alapon fizethetnének a törökök ük-ük-ükunokái is nekünk, a megszállás miatti lelki megrázkódtatásért... Most olyan emberek fizetnek, akiknek semmi közük a holokauszthoz, olyanoknak, akik szintén nem voltak ott.

Amúgy nem izgat különösebben az emléknap (minden nap van már valaminek emléknapja), és a zsidókkal sincs semmi bajom.

2010. jan. 27. 18:39
 30/49 anonim ***** válasza:
Nem érdekel. Nem szeretek a múlton rágódni. A jövő jobban izgat, azt még tudom befolyásolni. Tudom, hogy nem volt egy szép dolog a holokauszt, de könyörgöm, lépjünk már túl rajta!
2010. jan. 28. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!