Érdekel titeket, hogy ma van a Holokauszt emléknapja?
Nem tudtam hogy a napja van, de engem nem irritál a Holokauszt, és mindig meg tudok döbbenni az emberek kegyetlenségén. Akár Kosovo, akár, zsidóság, stb..
Nem baj ha emlegetik, szörnyű dolog volt!
Csak hogy itt nem a megemlékezés a cél ez tisztán látszik, hanem a hatalomba maradás, a pozíciók megtartása szilárdítása, amit a világon mindenütt igyekeznek kifejteni, mert van egy balos csengése, egy kabát ami mindent eltakar ha kell. Egy pajzs, ha valamit nem szabad beemelni a köztudatba, amivel mindig lehet ellen támadni, ami a választásokon mindig jól jön, mindig ki lehet játszani, mozgósítani, ajánlatokat tenni és követelni.
Azért nem létezhet Koszovó, Trianon, és semmi más, mert az már forgácsolna.
Nem tudtam hogy a napja van, de engem nem irritál a Holokauszt, és mindig meg tudok döbbenni az emberek kegyetlenségén. Akár Kosovo, akár, zsidóság, stb..
Nem baj ha emlegetik, szörnyű dolog volt!
Csak hogy itt nem a megemlékezés a cél ez tisztán látszik, hanem a hatalomba maradás, a pozíciók megtartása szilárdítása, amit a világon mindenütt igyekeznek kifejteni, mert van egy balos csengése, egy kabát ami mindent eltakar ha kell. Egy pajzs, ha valamit nem szabad beemelni a köztudatba, amivel mindig lehet ellen támadni, ami a választásokon mindig jól jön, mindig ki lehet játszani, mozgósítani, ajánlatokat tenni és követelni.
Azért nem létezhet Koszovó, Trianon, és semmi más, mert az már forgácsolna.
K*rvára leszarom.
Még jó, hogy nem kell érte fizetni...
Ma van tényleg? Idén hányadjára? Tavaly megszámoltam, egy évben 3-szor volt!
Amúgy meg K-Á-R-P-Ó-T-L-Á-S-T! Zikkajl!
Ilyen alapon fizethetnének a törökök ük-ük-ükunokái is nekünk, a megszállás miatti lelki megrázkódtatásért... Most olyan emberek fizetnek, akiknek semmi közük a holokauszthoz, olyanoknak, akik szintén nem voltak ott.
Amúgy nem izgat különösebben az emléknap (minden nap van már valaminek emléknapja), és a zsidókkal sincs semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!