Érdekel titeket, hogy ma van a Holokauszt emléknapja?
Amíg még mindig vannak, akik legszívesebben "újrajátszanák" a Holokausztot, addig sajnos nem tud nem érdekelni. Szívesen elfelejteném egyébként.
A baj sz ott kezdődik hogy akkor nem lenne a nem metéltek tarka f@rka teli az egésszel, ha nem hetente adnák elő az egész koldus komédiát. Ez olyan mint amikor megcsalom az épp aktuális barátnőmet és lebukom, ha elmondja hogy állat vagyok egyszer, akkor még akad egy kis lelkiismeret furdalásom is. De ha öl vele, az nem lesz egy hosszútávú bazsajgástó vastag, huncut kapcsolat. Talán ezt is meg kellene érteni, és nem ránk erőszakolni a problémáikat.
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad
Vagyok.
Nem az a baj hogy ma van, hanem az hogy annyi esetben emlékeznek már meg az egész évben, hogy már nem is hír még a médiákban sem!
Nem tudtam hogy a napja van, de engem nem irritál a Holokauszt, és mindig meg tudok döbbenni az emberek kegyetlenségén. Akár Kosovo, akár, zsidóság, stb..
Nem baj ha emlegetik, szörnyű dolog volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!