Mondhatom a szomszédnak, hogy húzzon már ki a gyerekével a lakásból?
Egy kettéosztott családi házban élünk, a szomszéd a kisebbik, 30 nm-es részben a gyerekével (6 éves). A szigetelés annyira gyenge, hogy még a hangosabb beszélgetés is áthallatszik. A hosszú hétvégére sajnos nem utaztak el a nagyszülőkhöz vidékre, hanem nagymama, és anyuka öccse jöttek föl. Csütörtök óta bent ülnek négyen a házban. Tegnap már le-föl rohangált a kislány 2 órán keresztül. Reméltem, ma a jó időben kimennek, de nem.
Nekem feküdnöm kell, de most dolgozom is - a gépen -, már most bomol a kislány, de ha este megint ugrál (kb. mintha a fejem fölött dübörögne), én nem bírom ki, hogy be ne szóljak. Nem a gyerek hibája, egyszerűen nem értem, miért nem viszik ki mozogni.
Mellesleg nem is értem, hogy bírnak egymás nyakán ülni napokig. Két kezem összetenném, ha pár percre kimehetnék.
Nem.
Amugy az sem az o hibajuk, hogy te nem tudsz kimozdulni sem. Lehet, hogy ok is abban remenykednek, hogy elmesz egy kicsi, igy nem kell vegig hallgatnod a kislany ugralasat. 2 ora hossza nem is olyan rossz, ha 6 orat ugralna az mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!