Vendégségben vagy és a házigazda meztelenül alszik, felkelés után is úgy mászkál percekig. Mennyire zavarna ez téged?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 09:41
11/18 anonim válasza:
9-es de van ahol a baràtnőm takarit rendszeresen hazajàr tusolni a hàzigazda és pucéran màszkàl előtte
12/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha ő meztelen akkor én is megkérdezném lehetek e én is meztelenül.
13/18 anonim válasza:
11-es: ezt sem tudom elképzelni! Ilyen emberek nem lehetnek!
14/18 anonim válasza:
Ha mondjuk haveroknál/barátoknál vagyok, akkor rohadtul nem érdekelne, nem zavar, ha valaki meztelenül van. Ha valami távolabbi ismeretség van köztünk, akkor elsőre azért meglepődnék, de akkor sem hiszem, hogy nagyon problémáznék rajta...
15/18 anonim válasza:
11-es: És a barátnőd még mindig jár hozzá takarítani? Akkor működik a "házigazda" módszere...
16/18 anonim válasza:
Jàr mert ràvan szorulva a pénzre amit ott kap hetente.
17/18 anonim válasza:
14-es: miféle erkölcsi színvonalon vagy?
18/18 anonim válasza:
17-es: nem tudom, milyen erkölcsi színvonalat jelent az, hogy nem zavar az, ha valaki meztelen? Szerinted mindenki, aki nudista strandra jár, az egy erkölcstelen gennyláda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!