Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Illetlenség egy nőnek bemenni...

Illetlenség egy nőnek bemenni a férfi WC-be pisilni, ha a női előtt túl hosszú a sor?

Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 08:30
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
52%

17.46 ,engem pont nem érdekelne,ajtón nem lát át.

melóhelyen volt már példa,hogy be mentem és ott volt egy pasi,köszöntem neki,azt mentem pisilni.Nagy cég nem ismertem még látásból se.

2014. okt. 21. 20:52
 22/31 anonim ***** válasza:
58%
20.52: csak gratulálni lehet neked...
2014. okt. 21. 20:56
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
11: Semmi nehézséget nem okoz észlelni, ha bejön valaki, és megvárni, amíg ki is megy.
2014. okt. 21. 23:02
 24/31 anonim ***** válasza:
51%
20: Gyanítom, hogy fele annyi idős vagy, mint én és fiú. Igen, egy lánynak 10 éves korától - azaz esetemben 30 éve már - minden orvos, minden látogatásnál, minden alkalommal rákérdez a menstruáció mennyiségére, és tisztában vannak vele, és ennyi. Egyáltalán nem számít nem normális dolognak, és hiába is számítana, kezdeni nem tudnak a menstruációs vérveszteséggel az orvosok semmit. Evvel együtt kell élniük a nőknek.
2014. okt. 21. 23:08
 25/31 anonim ***** válasza:
20: De elolvastam újra. Tulajdonképpen mi nem normális szerinted? A menstruáció? Vagy mire írtad?
2014. okt. 21. 23:10
 26/31 anonim ***** válasza:
87%

Nőként mondom, iszonyat nagy parasztság, főleg ha piszoárok vannak. Másrészt igen érdekes lenne a közhangulat, ha férfi menne be a női mosdóba, egyből lincshangulat kerekedne, meg menne a sipákolás, hogy micsoda perverz állat és cipősarokkal kell kiverni a fogát.

Amúgy én pont a gyakorin olvastam, hogy a p-csácska itt újságolta büszkén, hogy ő be szokott menni a férfibe, közben meg odaállítja a barinőit az ajtóba, hogy ne engedjenek be egy férfit sem, amíg ő pisikél. Na az ilyennek kellene belelépni a szájába.

2014. okt. 22. 06:24
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
10-es, nekem a te leírásodról eginkább a Zombieland című film jutott eszembe, mikor a srácnak mindenre van egy fél napos rituáléja és a budira is puskával jár. :D De ez, hogy fél tekercs WC papír egy pisi, meg hogy óránként mennyi nekem egy picit drámai hatást kelt.
2014. okt. 22. 06:27
 28/31 anonim ***** válasza:
33%

27: Megkérdezte a láthatóan fiúcska ember, hogy mivel töltik bent az időt a nők, amiért tovább tart, mint a fiúk pisilése. Elmondtam neki. szerintem 11 év felett bárki magától tudhatja, de ha nem, hát legalább felnőtt fejjel eszébe jut, hogy a nők nem csak pisilnek a vécén.

És igen, az, hogy 10-15-ször megtöröljük, az is IDŐ. Ami a kérdése volt.

2014. okt. 22. 06:32
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

#25: Egyrészt a vérmennyiség, másrészt a felhasznált wc-papír mennyisége.

Én valóban fiú vagyok, még ha nem is olyan fiatal, mint gondolod. De nekem mindössze két levélnyi wc-papír a nagydolog utáni törléshez szükséges mennyiség a tekercsről. Ha esetleg "nagy gáz van" (amolyan alamuszi kenődős, mint a kocsizsír), akkor szoktam még egy ilyen adagot letépni. Így egy tekerccsel elvagyok egy hónapig, nem egy törlés erejéig... Ez iszonyú pocséklás, szerintem valamit nagyon nem jól csinálsz.

Oké, hogy ez nem menzesz, de azt is meg lehet úgy oldani, hogy ne kelljen napi egy zsák wc-papírt lehúzkodni a wc-n. Legalábbis nálunk sosem volt ilyen mértékű papírpocsékolás, és senki mástól sem hallottam még ilyet.

A másik a vérmennyiség. Eddigi batárnőim között is volt, aki panaszkodott a nagyon sok "havi termésre", de azért "litereket" egyikük sem produkált, még a legdurvább menzesz alatt sem. Sőt, ketten közülük olyan fogamzásgátlót használtak, amelyiktől gyakorlatilag megszűnt a havi vérzésük. Bár sosem érdeklődtem utána, de gyanítom, hogy a peteérést vagy annak beágyazódását gátolta meg a készítmény. A következőnek én javasoltam a tabit, tanulva a korábbi esetből, és a nőgyogyija egy vizsgálat után jóvá is hagyta neki a szedését.

Szóval nem igaz, hogy nem tudnak vele mit kezdeni az orvosok, biztosan van másféle készítmény is, ami ha nem is megszünteti, de csökkenti a havi vérzés mennyiségét.

Amúgy mit törölsz rajta 15-ször? Nem szokott kisebesedni a sok dörzsöléstől? Nekem néha, hasmenés esetén (napi 3-4 alkalommal történő wc-re ülés) az utolsó alkalomnál már érzékeny a hátsó felem, pedig olyankor próbálom óvatosabban kezelni a problémát.

2014. okt. 22. 22:11
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

De... én is nő vagyok, menstruálok minden hónapban és még így is kicsit... furcsának tűnik ez a 10-15 törlés. Hozzáteszem nem enyhe a menstruációm, nem vagyok mutánss sem, de annyit mondhatok, te biztosan nem az átlagot képviseled.

Nem parasztságból, de tényleg valami katasztrófafilmre emlékeztet a leírásod. Azért ennyire nem bonyolult egy vagina tulajdonosának lenni, basszus. :D Persze, érzékenyek tudnak lenni, de azért nem kell diploma hozzájuk.

2014. okt. 22. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!