Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Illetlenség egy nőnek bemenni...

Illetlenség egy nőnek bemenni a férfi WC-be pisilni, ha a női előtt túl hosszú a sor?

Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 08:30
1 2 3 4
 11/31 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Ha üres a férfi vécé, és a nők várnak, akkor egetverő ostobaság nem bemenni a férfi vécébe2

Ezzel csak az a gond, hogy amikor bemész a WC-be, akkor még üres, amikor kifele akarsz jönni, akkor már esetleg nem. Kinek kellemetlenebb, ha szembetalálkozol egy piszoárt épp használóval?

2014. okt. 21. 10:28
 12/31 A kérdező kommentje:
# 11 : Nem vagyok kíváncsiskodó, na meg olyankor szerintem kevés nőt izgat....
2014. okt. 21. 10:36
 13/31 nufnuf válasza:
100%

Igen. Az a férfiak személyes szférája, nem a nőké.

A XXI. századi egyenjogúság erre is kiterjed. Ennyi erővel egy férfi is mászkálhatna a női mosdóba. Személy szerint ez engem is idegesítene.

(21/L)

2014. okt. 21. 10:54
 14/31 Andizsuzsi ***** válasza:
51%
Ja, ha neked ez csak az izgatásról szól, akkor valóban igazad van.
2014. okt. 21. 11:16
 15/31 A kérdező kommentje:
# 14 : Mi más... nem nézem közben, akkor meg?
2014. okt. 21. 12:12
 16/31 anonim ***** válasza:
78%
Illetlenség, igen. Igazság szerint mindegy hogy hadakozol ellene, akkor is az.
2014. okt. 21. 13:27
 17/31 anonim ***** válasza:
73%

gyanítom, hogy ez a kérdés azokat izgatja, akik maguk nem tudják problémáikat megoldani. Színházban más a helyzet, mint például egy utazáskor. Utóbbinál értelmesebb társaságnál az összes férfi gyorsabban befejezi. És többnyire az utolsó javasolja a másik (már üres használatát). Gyakran arra is vállalkozik, hogy kint "őrködik". Amit egy nőtárs is megtehet. Egy véletlenül éppen arra kószáló férfi meg képes érteni, hogy az "aktuális" befejezi és kijön.

A színházaknál pedig láttam már értelmes tervezőt, és a sor tényleg rövidebb lett. A sor hosszúságát gyakran nem a létszám, hanem a szereplők hozzáállása nyújtja.

2014. okt. 21. 14:01
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam focimeccsen, ahol a nézők 99%-a nyílván férfi. Sok sört ittak az emberek, így félidőben az egész lelátó a wc-t kereste fel. A férfi wc-nél óriási sor volt, a női wc-be néha bement valaki, néha ki is jött valaki. Ha a férfiak át kezdtek volna mászkálni a nőibe, mit szóltak volna a nők? Nyílván nem szép dolgokat...
2014. okt. 21. 16:57
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert ha ez fordítva történne, akkor egyből rendőrség lenne a vége. Előzékenynek kell a nőkkel szemben lenniük a férfiaknak, de azért van egy határ!
2014. okt. 21. 17:46
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

"Továbbá az életidőm 30%-ában menstruálni is szoktam, ilyenkor két testnyílást kell szárazra törölni (egy tekercs vécépapír), miközben az egyikből folyamatosan folyik is a folyadék."

Szerintem ez nem teljesen normális dolog, orvosnál voltál már ezzel a problémáddal?

"Továbbá az esetek többségében nincsen vécépapír a nyilvános vécékben, ezért az idő nagy része azzal telik, hogy szerzel papírt, illetve előtúrod azt a táskádból. "

Mondjuk előtúrhatnád a táskádból sorban állás közben is, és tehetnéd a táskád legtetejére, hogy mikor benn ücsörögsz a budin, akkor csak be kelljen nyúlni érte és egy rövid mozdulattal előrántani. Nem pedig még ezzel is feltartani nőtársaidat, akik közben sorban állnak mögötted, rád várva.

2014. okt. 21. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!