Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Van egy tőlem 3 évvel idősebb...

Van egy tőlem 3 évvel idősebb fiú aki a mai nap folyamán kihívott verekedni. Van esélyem?

Figyelt kérdés
Azt tudni róla hogy ,olyan 60 kg lehet,165 cm magasságú.Kb. 6 éve szívja a szintetikus biofüvet rendszerességgel. Jó párszor biztos verekedett már az életében,mert olyan volt a fellépése is.Én 186 cm vagyok 85 kg. Két hónapja járok ökölvívó edzésre .Esélyem mennyi lenne? És mit tanácsolnátok nekem?

2014. okt. 11. 19:12
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
A bordását megéreztem.De azt gondoltam erősebbek lesznek az ütései.Sikerült megpirosítani a barna orrát:)
2014. okt. 15. 21:29
 22/27 anonim ***** válasza:
És kiegyeztetek döntetlenben? :)
2014. okt. 16. 07:04
 23/27 A kérdező kommentje:
Mondta : Hogy látom jó gyerek vagy azt követően közösen rágyújtottunk és beszélgettünk mint ,hogyha a legjobb haverom lenne:D
2014. okt. 16. 15:07
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Így megy ez. Ha kiállsz magadért, akkor befogadnak. De azért tartsd rajta a szemed, nehogy kieszeljen valami sunyi bosszút.
2014. okt. 16. 16:46
 25/27 anonim ***** válasza:
87%

Hát haver, erkölcsi vesztes lettél, pedig pont ott kellett volna győznöd. A ciguk dörzsölődnek, sunnyognak... Neked szájba kellett volna verned néhányszor, aztán odébbállni, nem bratyizni azzal, aki meg akar verni. Nincs önbizalmad, , hogy megúszod és nem győzni akartál... Csak megúszni valahogy.

Ha miskolci vagy, tudod miről fogok beszélni.

Az Avason laktam, Homához jártam karatézni az EÜ - be, 10 évig. Már jártam vagy 2 éve, mikor edzésről hazafele ciguk belémkötöttek. Kiválasztottam a legnagyobbat, aztán gyorsan fejberúgtam. A gyökerek egyből bekussoltak, otthagyták a haverjukat, csak úgy szaladtak. Nem haverkodtam velük, nem bratyiztam, csak lezúztam, ahogy kell. Soha többé nem kötöttek belém, hanem kikerültek, mert híre ment, hogy ledaráltam egy haverjukat, a 65 kilómmal a vagány cigut..

Nem haverkodtam , azt tettem, amit kell. Ezért győztem erkölcsileg is. De ha nem rúgtam volna le, ők rugdosnak meg... Ez tiszta sor.

Egyszóval vesztettél, mert leálltál haverkodni a gyökérrel, aki szívesen kitaposta volna a beled...

2014. okt. 16. 18:11
 26/27 anonim ***** válasza:
A cigok csak az erőből értenek, ő felmérte a tied és látta, hogy kb egyformák vagytok. )
2014. okt. 16. 20:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Ez lebeszélt meccs volt, nem váratlan támadás.
2014. okt. 16. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!