Elítélhető az az apa, aki 18 éves meleg fiát kirúgta otthonról?
El. Megbukott apaként és emberként.
Olyan ember ne vállaljon gyereket, aki kevésbé szeretné azt, ha az nem olyan lenne, mint ahogy ő akarja.
Utolsó: sajnos ebbe nagyon is beletrafáltál. A sérült gyerekek mellől az apák 80 százaléka lelép.
Az ilyen apa egy barom. Egyébként meg honnan veszi, hogy ha a fia heteró, akkor mindenképpen lesz unokája? Attól még, hogy lenne rá lehetősége, nem biztos, hogy akar gyereket.
Hát igen nagyon is elítélendő. Az ilyen nem apa. Amugy szerintem egy NORMÁLIS apa/anya a gyerekét SOHA SEEMMIEN körülmény miatt nem dobja el. (még a gyilkos kölykét se dobják el az igazi szülők), de te nem tettél semmi rosszat!!! Kérdem én mien az ilyen szülő??
A helyedbe én MINDEN kapcsolatot megszakítanék velük. Amugy anyuci ilyenkor hol volt??? VAgy ő is helyeselte apuci véleményét??? Szépek...!
A lényeg, hogy próbálj tullépni ezen, mert az élet megy tovább, nem ál meg. Nincs olyan amit nem lehet megoldani. Biztosan nehéz lehet, de segít ha kibeszéled. Bár a kérdés alapján nem veszem le hogy ez most veled történt-e meg. De ha igen, akkor priviben szivesen meghalgatlak, akár tanácsokat is adok, hogy hogy lehet jobb. A lényeg az, hogy ne ess össze, mert attol nincs rosszabb. Én szivesen beszélgetek. :) Szóval irj ha gondolod! ;)
És fel a fejjel, jön még télre tavasz!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!