Miniben a templomban. Csak engem borít ez ki?
Ma egy hozzátartozóm temetésén voltam és nem tudtam nem odafigyelni, h a fiatal tinilányok miniszoknyában voltak és sokszor a templomban is épphogy a fenekük ki nem látszódik. Lehet maradi vagyok, de engem ez nagyon megbotránkoztat, h még egy temetésből/ templomból is divatot csinálnak. Az utcán oké, legyenek miniben, de templomba ne akarjanak szexik lenni meg villantani. Az nem az a hely, ott imádkozni kell. Vagy túlreagálom?
köszi

Szóval ítélkeztek azon, hogy más ember Isten házába, hogy lép be...not bad.
Szerintem az pofátlan és undorító dolog, hogy sok templomba szednek belépődíjat. Vagy ahogy a felekezetek, szekták lehúzzák a hívőket, aki inge vegye magára kedves kommentelők...
Nem gondolom, hogy pl ruházat alapján bárkit is nem kéne beengedni egy templomba. Úgy értem, hogy jön ahhoz bárki is, honnan veszi a felhatalmazást ahhoz, hogy azt mondja XY-nak, hogy nem léphetsz be Isten házába.

Felháborítónak felháborító, viszont én pl múltkor olyan szoknyát kerestem ( vizsgaidőszakhoz), ami fekete vagy sötétkék, térd fölé ér, viszont a combközép alá ( tehát nem mini). Kétféle szoknyát találtam, vagy épp hogy takarta a popómat, de könnyedén találtam olyan pózt, hogy azt se, vagy lábszárközépig. Nem vettem szoknyát. Én nem tudom, hogy az emberek körülöttem hol vásárolnak, mert én egyszerűen a hagyományos boltokban nem találok semmit
Lehet ezek a lányok is ilyen szerencsétlenek (persze nagyobb az esély, hogy szimplán csak ezt kapták elő a szekrényből).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!