Miniben a templomban. Csak engem borít ez ki?
Ma egy hozzátartozóm temetésén voltam és nem tudtam nem odafigyelni, h a fiatal tinilányok miniszoknyában voltak és sokszor a templomban is épphogy a fenekük ki nem látszódik. Lehet maradi vagyok, de engem ez nagyon megbotránkoztat, h még egy temetésből/ templomból is divatot csinálnak. Az utcán oké, legyenek miniben, de templomba ne akarjanak szexik lenni meg villantani. Az nem az a hely, ott imádkozni kell. Vagy túlreagálom?
köszi

Szerintem egyáltalán nem reagálod túl, pedig én aztán olyan vagyok, aki állandóan miniben meg tűsarkúban van.
De templomba oda illő öltözetben kell menni, főleg egy temetésen. Egyébként te legalább tinilányokról beszélsz, én felnőtt, 30-40 körüli nőket is láttam már templomban miniszoknyában. Nekik nyilván a gyerekeiktől sem várható el akkor, hogy normálisan felöltözzenek, ha már a szülő sem tud.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!